Spor
  • 23.6.2014 11:14

Nouma 500 çocuğa kirvelik yaptı

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şenliğinde kirvelik yaptı.

Maltepe Belediyesi Açık Basketbol Sahası'nda gerçekleştirilen ve 500 çocuğun sünnet edildiği şölene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, eşi Çiğdem Kılıç, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Abdülaziz Hatip, CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanak ve Gökmen Öğüt'ün yanı sıra vatandaşlar katıldı. Kılıç ve Nouma, CHP'li İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Gökmen Öğüt'le birlikte, "Teşekkürler Ali Başkan - Sünnet Hatırası 2014" yazılı afişin önünde çocuklarla toplu fotoğraf çekimi yaptırdı.

Fotoğraf çekiminin ardından Başkan Kılıç, yaptığı konuşmada, "Biz Maltepe'de büyük bir aileyiz, büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha göstererek, yaklaşık 500 çocuğumuza bir sünnet töreni düzenledik. Cenabı Allah onların mürüvvetlerini de size göstersin. Çocuklarımızın Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'e layık evlatlar olarak yetişmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

PASCAL İLE BAŞKAN KILIÇ’IN DİYALOĞU HERKESİ GÜLÜMSETTİ

Pascal Nouma ile şenlik alanına gelirken şakalaştığını belirten Başkan Ali Kılıç, "'Pascal kirve oldun' diyorum, 'O ne' diyor? Artık bu çocukların her şeyinden sorumlusun, onları sen evlendireceksin, başlık parası olursa sen vereceksin diyorum. 'Başkanım beni ikinci kez sünnet et, böyle bir şey isteme' diyor bana" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:58

İLGİLİ HABERLER