Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un partinin kayyuma devri sonrasında gidilecek olağanüstü kongreye katılmayacağı iddia edildi.
Numan Kurtulmuş Cuma günü saat 10.30'da yol haritasının bir kısmını açıklayacak. Ancak kulislerde Numan Kurtulmuş'un, 'Kayyumun götürdüğü olağanüstü kongrede biz olmayacağız' mesajını verdiği iddia edildi.
Kurtulmuş'un yeni parti kurup kurmayacağına ve yeni yol haritasına ilişkin bilgiyi ise Cuma günü saat 10:30'da yapacağı basın toplantısıyla açıklaması bekleniyor.
KURTULMUŞ YOL HARİTASINI CUMA AÇIKLAYACAK
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, olağanüstü kongreye ilişkin yol haritasını 1 Ekim Cuma günü saat 10.30'da açıklayacak.
Kurtulmuş, Genel İdare Kurulu, İl Başkanları, Kurucular Kurulu, Başkanlık Divanı ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığı istişareler sonrasında 1 Ekim Cuma günü saat 10.30'da olağanüstü kongreye ilişkin vereceği kararı açıklayacak.
NUMAN KURTULMUŞ VE EKİBİ SON KARARINI VERDİ!..

Hızlı Özet
“Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmu, kendisinin ve ekibinin geleceği konusunda süpriz bir karar verdi”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kız Müge Anlı'da bulundu! Anne ve babasına olay suçlama
9 aydır aranan 16 yaşındaki Hiranur Taşçı'dan haber geldi. Müge Anlı'nın programına katılan genç kız, nerede olduğunu ve neden evine dönmek istemediğini anlattı.

Cem Yılmaz, baston kullanmaya başladı
Çanakkale’deki yazlığında geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo operasyonu geçiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Kadın cuma namazında camiye daldı ortalığı karıştırdı
Namaz kılındığı sırada içeri giren bir kadın, cemaatin arasına katılarak ibadet etmek istedi. Durumu fark eden cemaatin tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlik oluştu.

Bakan Fidan: Terörsüz ortam bölgeye istikrar getirecek
Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada bölgenin geleceğine ilişkin mesajlar verdi. Terörsüz bir ortamla birlikte Türkiye’nin yanı sıra Suriye ve Irak’ta da istikrarın sağlanmasının bölge ekonomisini canlandıracağını belirten Fidan, yatırımcıların ilgisinin ciddi şekilde artacağını söyledi. "Yapacaklarımızın çok daha başındayız" diyen Fidan, terörün sona ermesiyle birlikte bölgenin ekonomik ve kalkınma performansının mevcut seviyenin katbekat üzerine çıkacağını ifade etti.