Spor
  • 9.10.2005 02:08

NURİ ŞAHİN : FATİH TERİM'E TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlk kez A Milli Takım formasını giyen ve karşılaşmanın son dakikalarında oyuna girerek takımının 2. golünü kaydeden genç futbolcu Nuri Şahin ise yaşadığı mutluluğu şu şekilde dile getirdi:


"Öncelikle beni milli takıma çağıran Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Almanya'ya karşı oynadığım ilk maçımda golle tanışmam çok güzel. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. İnşallah Arnavutluk karşısında da aynı şekilde galip olan taraf biz oluruz."


Milli Futbolcu Necati Ateş ise Danimarka'nın Yunanistan karşısında aldığı galibiyet sonrasında Play-Off'a kalma şansınudi. Türkiye'nin 2006 Dünya Kupaın kendi ellerinde olduğunu vurgulayarak, "Almanya'yı yenerek gerçek gücümüzü gösterdik. Ama bizi daha çok sevindiren Danimarka'nın Yunanistan'ı yenmesiydi. Arnavutluk'u mağlup ederek Play-Off'a kalacağımızı düşünüyorum. Bunu başaracak güçteyiz" dedi.


Milli futbolcular Alpay, Volkan, Nihat, Serkan, Emre ve Okan da Danimarka'nın Yunanistan karşısında aldığı galibiyetin kendilerine büyük bir sevinç yaşattığını belirtirken, genç futbolcu Nuri Şahin'in ilk maçında Almanya'ya gol atmasının ayrı bir mutluluk verdiğini dile getirdiler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER