Gündem
  • 11.6.2021 10:04

Nuriş çetesine şafak baskını

'Karagümrük çetesi'ne şafak baskını! 'Gözaltı sayısı artabilir'

Kamuoyunda 'Nuriş Kardeşler' ya da 'Ergin Kardeşler' olarak bilinen suç örgütüne İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamuoyunda 'Nuriş Kardeşler' ya da 'Ergin Kardeşler' olarak bilinen, liderliğini cezaevinde bulunan Nuri Ergin'in yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli 4 ilde operasyon düzenledi.

Cezaevinde bulunan ve örgütün liderliğini yapan Nuri Ergin’in de aralarında bulunduğu 27 şahsa yönelik 53 ayrı adrese baskın yapıldı. Özel harekat polisleri de operasyona destek verdi. Bahçelievler, Fatih ve Pendik ilçelerinin de aralarında bulunduğu birçok adrese yapılan baskınlarda evler didik arandı.

BAHÇELİEVLER'DE BİR EVE BASKIN

Polisin baskın yaptığı adreslerden biri de, Bahçelievler Siyavuspaşa Mahallesi Esenler Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın giriş katındaki daire oldu. Sokağa gelen polis ekipleri çevre güvenliği aldıktan sonra daireye girdi. Eve düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, bir süre arama yapıldı.

Gözaltına alınan kişiler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 

Güncellenme Tarihi : 11.6.2021 10:14

İLGİLİ HABERLER