Yaşam
  • 31.7.2012 15:58

Nurseli İdiz canlı yayında isyan etti!..

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz İzmir'de çekilen fotoğraflarının ardından çıktığı canlı yayında duruma isyan etti.

Alaçatı'da içki içerken çekilen fotoğrafları gündeme bomba gibi düşen Nuseli İdiz, katıldığı programda isyan etti. İdiz, "Bizim camiada vefa yok. Üç kare fotoğrafım çıktı diye herkes yardım etmeye kalktı. Bana yapılacak yardım birlikte çalışmak, bir şeyler üretmek olur" dedi.

Nurseli İdiz, hafta sonu Alaçatı'da içki içerken görüntülenmişti. İdiz'in aldığı alkolün etkisiyle çevreye rahatsızlık verdiği ve kaldığı otelden kovulduğu iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu bugün katıldığı televizyon programında konuya açıklık getirdi. Ayşe Özyılmazel ile Alişan'ın sorularını yanıtlayan İdiz, "Yüzde 75'i yalan o haberin. Görüntüler her şeyi anlatıyor zaten. Ben 20 gündür Alaçatı'daydım. O gün özel nedenlerden dolayı üzgündüm. Böyle bir görüntü oldu. Etrafımda kimse yok dikkat ederseniz. kimseyi rahatsız ettiğim yok." dedi.

Nurseli İdiz isyan etti
Ailesinin kendisine destek olduğunu ve maddi hiç bir şeye ihtiyaç duymadığını söyleyen Nurseli İdiz "Zor bir dönemden geçtim. Ailemden 3-4 kişiyi 2 sene içinde kaybettim. Çok sevdiğim bir arkadaşımın hasta olduğunu öğrendim. Bütün negatif şeyler birikti ve ortaya bu görüntüler çıktı. Çekersiniz, yayınlarsınız bunda bir şey yok. Ben yazılan metinlere, verilen tepkilere inanamıyorum.Herkes amatör psikologluk yapıyor. Bizim camiada vefa yok. Üç kare fotoğraf çıktı diye herkes birden bana yardım etmek istedi, tedavi ettirmek istedi. Bana yapılacak en büyük yardım birlikte iş yapmak,i proje üretmek olur" dedi.       

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER