Spor
  • 26.2.2022 10:14

Nwakaeme kararını verdi: İmzayı atıyor

Trabzonspor'a transfer olduğundan bu yana Süper Lig'de adından söz ettirmeyi başaran Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan 32 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili kararını verdiği öğrenildi.

Trabzonspor'un 3 sezon önce İsrail liginden kadrosuna kattığı Anthony Nwakaeme, bordo-mavili forma ile dikkat çekici bir performans sergiledi. Geldiğinden bu yana sergilediği göz alıcı performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

Trabzonspor ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamayan Nwakaeme'ye Arap yarım adasından 3 teklifin olduğu ancak tecrübeli futbolcunun bu önerilere 'hayır' dediği belirtildi. Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in Arabistan'da formasını giydiği Al-Hilal'den teklif alan futbolcunun menajerine, 'Suudi Arabistan' da oynamak istemiyorum' dediği ve buradan kendisine teklif getirmemesini istediği belirtildi.

Trabzonspor yönetiminin Nwakaeme'nin menajeriyle ön görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken kısa bir süre içerisinde yeni sözleşmenin imzalanmasının beklendiği aktarıldı.

REKLAM

Trabzonspor'da kalma konusunda bir tereddüt yaşamayan Nwakaeme, bordo mavili takımda bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 9 gol attı 9 da asist yapma başarısı gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2022 11:15

İLGİLİ HABERLER