Spor
  • 31.7.2012 15:31

'O haine şerefsiz diyorum!..!

Eski hakemlerden Ahmet Çakar katıldığı canlı yayında F.Bahçe başkanının divan kurulu toplantısındaki konuşması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Temmuz ayı olağan toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunurken, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunmuştu.

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol adlı programda konuşan spor yorumcusu Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın konuşma metnini hazırlayanlara yönelik konuştu.

Çakar, "Bu yazıyı Aziz Yıldırım'a hazırlayanlar haindir. Böyle konularda hata yapamazsın" dedi.

İkinci bir ihanetin daha olduğunu söyleyen Ahmet Çakar, "Aziz Yıldırım, Galatasaray'a iki noktadan vurdu. Kayıp 1 milyon ve 1976'da oynanan bir maç, Hıncal Uluç'un yazısı. Bunu kenara çek. Milattan önce ve Hıncal Uluç'un yazısı. 1 milyon teşvik primi olarak getirildi şeklinde konuşuldu. Galatasaray da bunun üzerine ayağa kalktı. Aynı hain güç, -eğer o kimse- bugün Fenerbahçe deklarasyonunda Özhan Canaydın'ı özlüyoruz dedi. Be kardeşim; Özhan Canaydın 1 milyon doların kaybolduğu Denizli maçının oynandığı gün Galatasaray'da odacı mıydı?" ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu durum üzerine Sinan Engin, "Belki Özhan Canaydın'ın haberi yoktur" şeklinde konuşurken, Çakar ise "Allah aşkına böyle konuşma. Ben de soruyorum; Ey hain Fenerbahçeli kimse, o başkana bu fahiş hataları yaptıran şerefsiz kimse, başkanın 24 saat önce çok acı çektiğini belirterek, ezeli rakip Galatasaray'a kayıp 1 milyon dolar üzerinden vururken ve yine senin başkanın Aziz Yıldırım bu 1 milyon doların Denizli'den bir büfeden teşvik primi olarak Galatasaray tarafından verildiğini söylerken ya da ima ederken, aradan 24 saat geçip Fenerbahçe'nin resmi sitesinde "Özhan Canaydın'ı özlüyoruz" çelişkisini, bu komik durumu söyleyen şerefsiz kimdir? Özhan Canaydın'ı özlüyorsun, onun başkanlığını çok beğeniyorsun. Be kardeşim, şerefsiz! O haine şerefsiz diyorum" şeklinde konuştu. 

 

Sabah

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER