Eğitim
  • 30.5.2019 09:11

O küfürbaz öğretmen görevine iade edildi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın İslam karşıtı söylemleriyle tepki çeken ve imam hatipleri terör örgütleriyle eş tutan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Cemil Kılıç’ı göreve iade ettiği öğrenildi. Öğretmen olarak MEB’e geri dönen Cemil Kılıç hakkındaki adli soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

Beden Eğitimi dersinde giyilen kıyafetleri eleştiren ve “Bir okulda soyunma odası varsa bu zillet bu ümmete yeter” diyen Ercan Harmancı’yı ihraç eden Milli Eğitim Bakanlığı, İslam karşıtı söylemleriyle tepki çeken ve imam hatipleri terör örgütleriyle eş tutan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Cemil Kılıç’ı görevine iade etti..

Yine MEB kadrosuna soktular

Laikçi medyanın hedef gösterdiği öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinden tek tek uzaklaştırıldığı bir dönemde, tepki toplayan kararlara yenisi eklendi. İslam karşıtı söylemleriyle gündeme gelme çabasında olan ve imam hatipleri terör örgütleriyle eş tutan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Cemil Kılıç hakkında Ocak ayında verilen “açığa alma” kararı kaldırıldı. Cemil Kılıç, göreve iade edildi. Ancak Kılıç’ın görev yaptığı okulda huzursuzluk oluşturduğu için başka ile atandığı öğrenildi. Kılıç hakkındaki adli soruşturma ise devam ediyor.

Öğretmen değil siyasi militan

MEB kadrosuna tekrar alınan Cemil Kılıç, Rami Atatürk Anadolu Lisesi’nde görevli olduğu dönemde, “Daha çok İmam Hatip daha çok IŞİD” diyerek 1 milyon İmam Hatipliye hakaret etmiş, “İçki içmek değil sarhoş olmak haramdır” diyerek akıl almaz bir çarpıtma yapmıştı. “Ateistler Müslümanlardan daha ahlaklı” diyerek Müslüman’a olan kinini kusan öğretmen Kılıç, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen zihniyetinin görüşünü paylaşarak, “Başörtüsü emir değildir” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Sultan Vahdettin’in akıbetiyle tehdit eden Kılıç, “Korkmayın Türk ulusu kolay kolay sokağa çıkmaz. Zaten bıçak kemiğe dayanır da bir gün çıkarsa siz işte o gün tıpkı Vahdettin gibi İngiliz gemisine binip kaçarsınız bu ülkeden! Unutmayın; padişah da tehdit ediyordu Kuvayı Milliye’yi ama bilirsiniz neler geldi başına!” tweetini paylaşmıştı.

Kılıç’a iade, Harmancı’ya ihraç

Cemil Kılıç’ın göreve iadesini sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, sol-faşist medyanın yalan ve iftiralarına ise boyun eğiyor. İstanbul Başakşehir’deki bir ilkokulda sınıf öğrencilerine bayrak sevgisi aşılamak için sınıfını Türkiye bayraklarıyla donatan ve vatan hainlerine idam isteyen Aydın Erekmen adlı öğretmen, sol medya tarafından hedef gösterilmesinin ardından açığa alınmıştı. Konya’da felsefe öğretmeni Ercan Harmancı, Beden Eğitimi derslerinde kız talebelere vücut hatlarını belirginleştiren eşofmanlar giydirilmesinin yanlış olduğunu söylediği için azgın azınlık tarafından hedefe konuldu ve MEB kararıyla ihraç edildi. Harmancı hocaya sosyal medya üzerinden destek veren Konya Meram’da görevli Din Kültürü öğretmeni Ahmet Fatih Kap açığa alındı.

Din karşıtı Cemil Kılıç’ı göreve iade eden MEB, terör zanlılarını da öğretmen kadrolarında tutmaya devam ediyor. Silahlı terör örgütü üyeliği suçlamasıyla 4 ay cezaevinde kalan Serkan Ayalp, İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapıyor. FETÖ’nün darbe girişiminin başarılı olmaması için hayatını feda eden, hayatı pahasına çarpışan kahramanlara “koyun” benzetmesinde bulunanNihat Çetin Beylikdüzü İhlas İlkokulu’nda öğretmen kadrosunda. “Teröre övgü” gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Helin Doğan, İstanbul Fatih’teki Engin Sever Anaokulu’nda Okul Öncesi Öğretmenliğiyapıyor. Hakkındaki terör propagandası suçlamasıyla yargılanan Turan Fıratise Siyavuşpaşa İlkokulu bünyesinde öğretmenlik görevini sürdürüyor.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 30.5.2019 10:23

İLGİLİ HABERLER