O polis müdürü görevden alındı

1 dk okuma
O polis müdürü görevden alındı

Hızlı Özet

Kilis'te Terörle Mücadele Şube Müdürü Devlet Çıngı görevden alındı


Kilis'te bu sabah EL Kaide operasyonu kapsamında İHH'nın deposuna Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince baskın düzenlenmişti.



 


Bu haber 1178 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek'ten önemli açıklama: Boşanma ve nafaka düzenlemesi ekim ayında
Gündem

Bakan Gürlek'ten önemli açıklama: Boşanma ve nafaka düzenlemesi ekim ayında

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Adli Yıl Açılış Programı'na açıklamalarda bulundu. Gürlek, "Yeni adli yıl ülkemize hayırlı uğurlu olsun" derken Terörsüz Türkiye sürecinde hedefe ulaşılacağını belirtti. Bakan ayrıca, "Boşanma ve nafaka düzenlemesi ekim ayında hayata geçirilecek" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14173 Görüntüleme
MHP’den nüfus raporu: 3 çocuklu ailelere sıfır faizli konut ve araç kredisi önerisi
Gündem

MHP’den nüfus raporu: 3 çocuklu ailelere sıfır faizli konut ve araç kredisi önerisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Türkiye’de düşen doğurganlık hızı ve yaşlanan nüfus yapısına karşı hazırladığı “Türkiye’nin Nüfus Vizyonu” araştırma raporunu kamuoyuyla paylaştı. Raporda 3 ve daha fazla çocuk sahibi aileler için sıfır faizli uzun vadeli konut ve taşıt kredisi, elektrik, doğal gaz, su ve internette yüzde 50 indirim ile gelir vergisinin tamamen kaldırılması gibi dikkat çeken öneriler yer aldı.

Habervitrini10747 Görüntüleme
Son anket: AK Parti en yakın rakibini ikiye katladı
Gündem

Son anket: AK Parti en yakın rakibini ikiye katladı

Areda Survey’in 26-31 Ağustos 2026 tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre, “Bu pazar milletvekilliği genel seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna katılımcıların yüzde 35’i AK Parti cevabını verdi. İkinci sırada yer alan YENİ Parti ise yüzde 17'de kaldı.

Habervitrini10054 Görüntüleme
AHBAP deposunda yüzlerce çadır bulundu
Gündem

AHBAP deposunda yüzlerce çadır bulundu

AHBAP Derneği’ne yönelik soruşturma kapsamında Kocaeli’nin Derince ilçesindeki depolarda 895 kullanılmamış insani yardım çadırı, yaklaşık 600 portatif yatak ve çok sayıda yardım malzemesi tespit edildi. Kayyım heyeti, bazı ürünlerde bozulma ve deformasyon başladığını belirterek kullanılabilir malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını önerdi.

Habervitrini11673 Görüntüleme