Medya
  • 31.8.2011 00:47

"O REKLAMA SÖVÜNCE ABDESTİM BOZULDU"

Flash Tv'de Cübbeli hocanın duasının en manevi, en huzurlu yerinde kanal "nanomatik ezber bozan temizlik" reklamını koyunca Yüksel Aytuğ dayanamadı, bastı küfrü.

İşte Yüksel Aytuğ'un isyan dolu o yazısı...

Efendim malumunuz, bayram arifesinde sayfamızdan taşan ilanlar nedeniyle cumartesi günü okurlarımızın gönderdiği mektupları yayınlarken tenzilata gitmek zorunda kaldık. Ama olsun; ilan gelsin, müessesemiz para kazansın ki, sizlere daha iyi hizmet sunabilelim.
Yani, Allah bin bereket versin!

Okurumuz Hakan Kayabaşı ise mübarek Kadir Gecesi'nde Flash TV ekranlarında yaşanan reklam çılgınlığını son derece esprili bir üslupla kaleme almış. Mektuplarını yayınlayamadığım tüm okurlarımdan özür niyetine: "Sayın Aytuğ selamlar... Bu gece Kadir Gecesi, kendi çapımızda mütevazı ibadetimizden sonra televizyonu açtık. Çeşitli kanallarda hocalardan seçmeler mevcut. Biz tercihimizi Flash TV ve Cübbeli Ahmet Hoca'dan yana kullandık. Lakin... Hoca başladı duaya, biz ellerimizi açtık semaya, başlarımız önde, konsantre vaziyette, hane halkı, hep bir ağızdan Cübbeli Hoca'mızın peşine, o okuyor, biz 'Amin' diyoruz.

O arada hoca okurken birden, bir GSM firmasının son kampanyası, 'nanomatik ezber bozan temizlik' çıkageldi ekrana...

Mübarek gecede en olmadık yere reklam koymuşlar. Hane halkının tüm konsantrasyonu gitti.
Ben sövdüğüm için herhalde abdest de gitti. Artık bundan sonra Hoca okusa ne olur, okumasa ne olur.

Flash TV utanmasa cennete billboard koymayı da teklif edecek sanırım. Lütfen bari dua arasına reklam konmasın, 'Yuh artık' diyesim geliyor."

Yüksel Aytuğ/Sabah

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER