Yaşam
  • 21.1.2014 01:10

O ses Türkiye'yi Hasan Doğru kazandı

O Ses Türkiye'yi kim kazandı ? O Ses Türkiye Finali kim kazandık tıkla öğren.O Ses Türkiye Finali izle - O Ses Türkiye'yi kim kazandı ? O Ses Türkiye finali tek part izle.O Ses Türkiye'de final gecesinde merakla beklenen şampiyon kim olacak sorusunun cevabı yanıt buldu. O Ses Türkiye 2014 Şampiyonu Hasan Doğru olarak belirlendi.

‘O Ses Türkiye’de bir ilke imza atan Gökhan, kendi takımından 4 ismi finale taşımayı başarmıştı. Peki bu 4 isimden kim ''O Ses'' oldu?

Star TV’nin sevilen yarışması O Ses Türkiye, bu akşam muhteşem bir finalle ekranlara veda etti. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliğini ise Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Ebru Gündeş’in yaptığı yarışmada birinci Hasan Doğru oldu.

Jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz bu yıl O Ses Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi ve kendi takımından 4 yarışmacıyı finale taşıdı. Hasan Doğru, Mert Demir, Abdullah Civliz ve Ersin Yılmaz gecede birincilik için yarıştı.

Gecenin sonunda halk oylaması ile Hasan ve Abdullah son ikiye kaldı. Türkiye’den gelen SMS oylarıyla O Ses Türkiye’nin şampiyonu %38′e %62 oy oranı ile Hasan Doğru oldu.

O Ses Türkiye'de final gecesinde merakla beklenen şampiyon kim olacak sorusunun cevabı yanıt buldu. O Ses Türkiye 2014 Şampiyonu Hasan Doğru olarak belirlendi.

Türkiye'nin en sevilen, reyting rekorları kıran programı O Ses Türkiye final yaptı.Uzun bir marotondan sonra şampiyon olan isim belli oldu.Hadise, Murat Boz,Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un jüri üyeliği yaptığı yarışmada dört isim birincilik için yarıştı.

 

Daha fazlasını oku: O Ses Türkiye'yi kim kazandı ? O Ses Türkiye Finali kim kazandık tıkla öğren - Gündem Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/o-ses-turkiyeyi-kim-kazandi-o-ses-turkiye-finali-kim-kazandik-tikla-ogren_431129.html#ixzz2qz1VyFr8
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

O Ses Türkiye'de tüm seyirciler inanılmaz bir finale şahit oldu. Athena Gökhan Finale 4 yarışmacısını birden taşıyarak dünyada bir ilke imza attı.

 

O Ses Türkiye'de final gecesinde inanılmaz bir heyecan fırtınası vardı.

O Ses Türkiye finalinde Gökhan'ın takımından Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, ve Abdullah Civliz canlı yayında en iyi performanslarını sergiledi.

İlk performansların ardından yapılan oylamanın ardından ilk elenen isim Mert Demir olurken, hemen ardından Ersin Yılmaz finalde elenen isim oldu.

Oylamanın ardından Abdullah Civliz ve Hasan Doğru ikişer defa daha sahne alarak performanslarını sergilediler.

Yapılan halk oylamasında oyların yüzde 62'sini alan Hasan Doğru O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu oldu.

İşte Hasan Doğru'nun final performansları...

Hasan Doğru Uzun İnce Bir Yoldayım



Hasan Doğru Fırat Türküsü

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:20

İLGİLİ HABERLER