Spor
  • 18.11.2016 00:34

Obradovic ile Perasovic'ten maç sonu açıklamaları

Fenerbahçe’nin Anadolu Efes’i 88-80 mağlup karşılaşma sonrası her iki takım başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, THY Euroleague’in 8. haftasında evinde karşılaştığı Anadolu Efes’i 88-80’lik skorla mağlup ederek, 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe’nin kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic açıklamalarda bulundu.

Üç maçtan sonra galip geldiklerini söyleyen Obradovic, “Ciddi moral oldu. Maccabi ile çok benzeşen bir takımla oynadık. Bugün tamamen farklı bir tablo vardı. Bazı pozisyonlarda top kaybı yaptık, topu ellerine verdik onlar da sayıya çevirdiler. İlk yarıda kontrol bizdeydi. Hem üçlüklerde hem ikiliklerde çok iyiydik. Bizim normal kalitemiz aslında bu. THY Avrupa Ligi'nin en kötü 2 sayı atan takımı olmamamız gerekiyor. Oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarlarımız çok güzel destek verdi" şeklinde konuştu.

6 günde 4 maç yaptıklarını hatırlatan Obradovic, “Avrupa basketbolunda her maça hazır olmanız gerekiyor. Bugün biraz fazla rotasyon yapmaya çalıştım. Gelecekte de bunu yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 17.11.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER