Spor
  • 29.4.2015 23:06

Obradovic: 'Kötü performanstan dolayı mutsuzum'

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, 'Bazı çok deneyimli oyuncularımın gösterdiği kötü performanstan dolayı da mutsuzum' dedi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, bugün çok ciddi ve sert bir maç oynadıklarını söyleyerek, “Biliyorduk ki maçın öncesinde kilit noktamız bizim yapacağımız savunmamızdaydı. Özellikle 3 sayı skorerlerini de iyi savunmamız gerektiğini konuşmuştuk. Maç boyunca oyunu önde götürdük ancak oyunun sonunda problem yaşadık ve yakalandık. Rakibimiz çok iyi mücadele etti. Çok savaştı ve maçı sonuna kadar getirdi. Bununla kalmayıp son şansı da yakaladı. Bazı genç oyuncularım reaksiyondan mutluyum. Bazı çok deneyimli oyuncularımın gösterdiği kötü performanstan dolayı da mutsuzum. Bu güzel maçtan dolayı Konya’yı tebrik ediyorum” dedi.

Torku Konyaspor Antrenörü Aziz Bekir ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “İlk yarı sergilediğimiz savunma ile ikinci yarı sergilediğimiz savunma arasında büyük fark vardı. İlk yarı konuştuğumuz ve çalıştığımız defansı gösteremedik. İlk yarı zaten maçı kaybetmiştik. Maalesef böyle büyük maçlarda çok basit hatalar yapıyoruz. Son saniyeye kadar mücadele eden oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. 

BURKAY ÇELEBİOĞLU - MEHMET TUGAY ALDEMİR
KONYA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:45

İLGİLİ HABERLER