Spor
  • 17.1.2015 00:50

Obradovic özür diledi

Ülker Sports Arena’daki karşılaşmanın ardından iki takımın başantrenörleri, mücadeleyi değerlendirdi.

Obradovic, kaybettikleri için taraftardan özür dilediğini belirterek başladığı konuşmasında, kritik noktalarda sert oynayamadıklarını vurgulayarak, “Çok güçlü bir takıma karşı büyük motivasyonla oynadık. Çok da tecrübeli bir takım. Avrupa’da en iyi savunması olan takımlardan birisi. İkinci çeyrek sonunda problemler başladı. Maçın son 3 dakikası özellikle. Onlara karşı çok sert olmamız gerektiğini hep konuştuk. Kritik noktalarda o şekilde oynayamadık. Maçlarda kritik noktalar hep vardır. Bizim için kritik bir nokta 4 sayı öndeyken (64-60), bir top kaybı yaptık. Birisi dışarı gitti, biri yanlış pas oldu, onlar da sayı buldular. Sonuca bakıp 6 sayı ile kaybettiğimizi görüyoruz” dedi.

“SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bitime 17 saniye varken Zisis’e yapılan net faulü hakemlerin vermediğini dile getiren Obradovic, “Maç tamamen farklı bir yol aldı. Tekrar izledik ve bu çok net bir fauldü. Her zaman söylediğim gibi maçın kaderini küçük detaylar belirliyor. Olympiakos’u galibiyeti için tebrik ediyorum. Taraftara da aynı şekilde teşekkür ediyorum. Savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SFAİROPOULOS: “ÖNEMLİ VE BÜYÜK BİR GALİBİYET ALDIK”

Olympiakos Başantrenörü Giannis Sfairopoulos ise Fenerbahçe Ülker karşısında deplasmanda kazanmanın zor olduğunu belirterek, “Bizim için çok önemli ve büyük bir galibiyetti” dedi.

Rakiplerinin maça iyi başladığını ve kolay sayı şansı tanıdıklarını kaydeden Yunan teknik adam, ikinci çeyrekten itibaren iyi savunma yaparak kontrolü ellerine aldıklarını söyledi. Sfairopoulos, “İkinci yarıda Fenerbahçe Ülker’den reaksiyon bekliyorduk. Özellikle Goudelock ile zor pozisyonlarda sayılar buldular. Sonunda karakterimizi ortaya koyduk. Önemli, doğru anlarda doğru kararları verdik ve karşılaşmayı kazanmayı başardık. Maç sırasında sakatlık sorunlarımız oldu. Fenerbahçe Ülker’in kendi evinde öne geçtiği karşılaşmada kazanabilmek önemli bir olaydı. Fenerbahçe Ülker’e başarılar diliyorum” dedi.

Bu arada, karşılaşmanın ardından mağlubiyetin kızgınlığıyla tribünlerde sarı-lacivertli taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER