Spor
  • 14.10.2008 02:10

OCAK'TA GELECEK OLAN LUCESCU'YU SKİBBE'NİN SÜRPRİZ ZAFERLERİ DURDURABİLİR

Alman çalıştırıcı "Görevimin başındayım" diyor ama G.Saray Yönetimi Skibbe ile yolları ayırıp yerine Lucescu ile Rijkaard başta ünlü bir isim getirmek için alternatif çıkışları arıyor.
GALATASARAY’da yardımcıları gönderilen ve önceki gün "Şu anda döndüm, görevimin başındayım. Yardımcılarımın alınışını Almanya’da öğrendim, konuyu yönetimle detaylı görüştükten sonra açıklama yapabilirim" diyen Michael Skibbe artık ’nöbetçi hoca’...
"Skibbe ile devam edeceğiz" açıklamalarıyla hem Alman çalıştırıcı hem kendi alternatif planları için zaman kazanan G.Saray Yönetimi, bir yandan da yıldızlarla dolu takımını güvenerek teslim edeceği ünlü bir teknik adam konusunda girişimlerini aralıksız sürdürüyor.
Artık mucize gerekli
Buna göre sarı kırmızılı yönetim, Skibbe’den memnun olmamasına rağmen 1 milyon 700 bin Euro’yu bulan tazminatından dolayı şu an için Alman hocayı görevden almayı düşünmüyor. Ancak Skibbe, kısa süre içinde çıkacağı kritik maçlarda mucizeler yaratmadığı taktirde devre arasına kadar görevinden alınacak.
Çünkü Galatasaray Yönetimi, Michael Skibbe ile devam ederken perde arkasında gönlünde yatan ünlü hocalar Rumen Mircea Lucescu ve Hollandalı Frank Rijkaard’ı ikna etmek için her yolu deniyor. Hatta Rijkaard ve Lucescu gibi adaylardan biri ile hemen el sıkışılması halinde, tazminat da göze alınarak Alman hoca ile yolların ayrılacağı belirtiliyor.
Luca ’ocak’ dedi
Galatasaray Yönetimi, Skibbe halen dirense de yönetime istifasını sunması halinde takımı kısa süreli de olsa Cevat Güler ve ekibine teslim edecek.
Mircea Lucescu ve Frank Rijkaard’ın İstanbul’a bir an önce gelmesi için ’maddi’ fedakarlıktan da kaçınılmayacak. Kulüp başkanı Adnan Polat ile Futbol Komitesi’nin gönlünde yatan isim olan, Shakhtar Donetsk’i üst üste Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan eski hocaları Lucescu’nun Galatasaraylı idarecilerle yaptığı görüşmede "Ocakta gelirim" yanıtını verdiği de öğrenildi.
Galatasaray Yönetimi Türk futbolunu yakından tanıdığı ve uzun süreli kontrat istediği için Lucescu üzerinde ısrarla duruyor. HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER