Spor
  • 14.10.2008 02:51

OCAK'TA KIYAMET KOPACAK!..

"İspanyol hocayla devre arasına kadar devam" diyen Sarı-Lacivertli yönetim Ocak'ta Lucescu'yu teknik direktör, Bülent Uygun'u menajer yapacak. Topuz, Albelda ve süper bir de kaleci geliyor.
Fenerbahçe Yönetimi son günlerde alınan başarısız sonuçlardan sonra müthiş bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'deki kritik maçlar arefesinde yaptığı dün akşamki toplantıda "Aragones'le yola devam" kararı alsa da ocak ayında Fener'i bambaşka günler bekliyor. Aragones'in devre arasında gönderilmesi artık kesinleşti...
Futbol şubesi Yalçın'ın
F.Bahçe Yönetimi, İspanyol hocanın yerine Ocak'ta Mircea Lucescu'yu menajerliğe de Bülent Uygun'u getirecek. Bu konuda Uygun'un Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan izin aldığı bildirildi. Fener'i çalıştırmak için can atan Lucescu da Aralık'ta Shakthar ile ilişkisini kesecek. Sarı-Lacivertli yönetim, dünkü toplantıda ayrıca yönetici Neşet Yalçın'ı futbol şubesinin başına getirme kararı aldı.
Güiza'ya ceza verilecek!
Devre arasında kadroda da büyük değişim yaşanacak. Aragones'in ardından Maldonado ve Josico gönderilecek ve yerine 2'si yabancı 6 futbolcu transfer edilecek. Mehmet Topuz ve Albelda'nın başı çektiği listede Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin de adı bulunuyor. Bu arada İspanyol basınına ayrılmak istediği yönünde açıklamalar yapan golcü Güiza'ya dünkü toplantıda para cezası verilmesi de karara bağlandı.
Taraftarlar tepkili
Fenerbahçe taraftarları, Lucescu ismine tepkili. Rumen hocanın geçmişte F.Bahçe için sarfettiği "Köpekler istedi diye atlar ölmez" ve "Fenerbahçe mafyavari yöntemlerle iki şampiyonluğumu gaspetti" sözlerine öfkeli. Az sayıda taraftar ise Luce'nin Fener için iyi bir seçim olacağı görüşünde. (takvim)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER