Gündem
  • 21.6.2019 08:00

Öcalan'ın mektubu HDP'yi karıştırdı

İşte HDP'nin Öcalan'a cevabı...
Abdullah Öcalan'ın seçimlerdeki tarafsızlık çağrısında HDP'den yanıt geldi.Öcalan'ın açıklamalarının kamuoyuna duyurulmasından kısa bir süre sonra HDP'nin sosyal medya hesabından dikkat çeken iki paylaşım yapıldı.

Paylaşımlarda ''31 Mart'ta oylarımızı koruyarak demokrasiye kazandırmıştık, şimdi yine demokrasi ve halk iradesinin kazanması için sandık başına gidecek, oylarımızı demokrasi, barış ve eşitlikten yana kullanacağız.Doğa talanına, rant çarkına ve insan kayırmacılığa karşı 23 Haziran’da oylarımız demokrasi, barış ve özgürlükleredir. İstanbul’u rant cennetine çevirip palazlanmak isteyenlere dur de;'' ifadeleri kullanıldı.

Öcalan'ın avukatlarından açıklama

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları, yaşanan gelişmeler üzerine yarın yazılı açıklama yapacaklarını açıkladı.

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları, yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaparak, "18 Haziran tarihinde İmralı'da müvekkilimiz Öcalan ile gerçekleştirdiğimniz avukat görüşmesinin detayları ve bugün basında yer alan haberlerle ilgili detaylı bir yazılı açıklamayı mevcut planlamamız doğrultusunda yarın (21 Haziran) kamuoyunun bilgisine sunacağız." dedi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 21.6.2019 09:20

İLGİLİ HABERLER