Asayiş
  • 29.10.2008 17:27

ÖFKELİ AĞABEY SINIFI BASIP, DERSTE ÖĞRENCİ DÖVDÜ

SAKARYA Üniversitesi’ne bağlı Sapanca Meslek Yüksek Okulu’nda, iki arkadaşıyla birlikte sınıfı basan Ş.Ö., daha önce kardeşiyle kavga eden U.Ö.'yü dövdü. Olayın ardından kaçan öfkeli ağabey ile arkadaşları yakalanarak gözaltına alındı. Gençler sevkedildikleri savcılıkta serbest bırakıldı.
Sapanca Meslek Yüksek Okulu’nda dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre öğrencilerden U.O. ile Ö.G. okulun yemekhanesinde belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, öğrencilerden S.Ö. iki öğrenciyi ayırmak için araya girdi. Araya giren S.Ö.'ye kızan U.O. bu kez onunla tartışmaya başladı. S.Ö. ile U.O.'nun tartışması tekmeli tokatlı kavgaya dönüştü.
Olayı duyan S.Ö.'nün ağabeyi Ş.Ö. arkadaşları B.K. ve Ö.G.'yi alarak Meslek Yüksek Okulu’na geldi. Ders saatinde sınıfa giren öfkeli ağabey ve iki arkadaşı, kardeşiyle kavga eden U.O.’nun oturduğu sıraya yönelip, öğrenciyi dövdü. U.O. kanlar içindeki kalırken, öfkeli ağabey ve arkadaşları sınıftaki öğrencileri şoke eden dayak olayının ardından kaçtı.
Polise başvurulması üzerine, S.Ö. ve Ş.Ö. ile arkadaşları B.K. ve Ö.G yakalanark gözaltına alındı. 4 zanlı ifadelerinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı üzerine serbest bıraldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:52

İLGİLİ HABERLER