Öfkeli anne kızını sokak ortasında bıçakladı

1 dk okuma
Öfkeli anne kızını sokak ortasında bıçakladı

Hızlı Özet

Malatya’da bir kadın erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle kızını ve kızın erkek arkadaşını ekmek bıçağı ile yaraladı


Olay, merkez Özalper Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi’nin karşı tarafından çevreyolu üzerinde meydana geldi.İddiaya göre, kızı H.B.’nin (19) erkek arkadaşı olduğu gerekçesiyle anne H.B, kızını hastaneye götürmek istedi. Yolda kızının erkek arkadaşı K.Ş. ile karşılaşan anne H.B, önce elindeki ekmek bıçağı ile kızının erkek arkadaşına saldırdı, ardından ise defalarca kızını bıçakla saldırdı.



Genç kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Malatya Devlet Hastanesi’ne götürülürken erkek arkadaşı K.Ş. ise mahalle arasında gizlendiği bir evde polis ekiplerince alınarak hastaneye götürüldü.



Elinde ekmek bıçağı ile sağa sola koşuşturarak kızını erkek arkadaşını arayan H.B, polislere ve çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kadının oğlu ise, yoldan geçen minibüslere saldırarak kaçan K.Ş.’yi aradı. Kadının diğer kızlarının da olay yerinde olduğu görüldü.

Polislere elindeki ekmek bıçağı ile zor anlar yaşatan kadın, bir süre sonra polis ekiplerince oğlu ile birlikte gözaltına alındı. Ancak oğlu serbest kalırken, kadın gözaltında tutuldu.



Annesini bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralanan H.B.’nin ise ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.



 


Bu haber 993 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kurşun yağarken istifini bile bozmadı
Asayiş

Kurşun yağarken istifini bile bozmadı

İstanbulMaltepe'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmanın silahlı saldırıya dönüşmesi sonucu ev sahibi ve eşi hayatını kaybederken, olay yerindeki avukat ağır yaralandı. Saldırgan özel harekât ekiplerince yakalanırken, olay sırasında yan binadaki bir komşunun balkonda telefon görüşmesini sürdürmesi dikkat çekti.

Habervitrini12099 Görüntüleme
Mehmet Akif Ersoy ile ilgili mahkemeden karar
Asayiş

Mehmet Akif Ersoy ile ilgili mahkemeden karar

Mahkeme, Ersoy ile Mustafa Manaz’ın tutukluluk hâlinin devamına karar verirken, Ufuk Tetik tahliye edildi. Duruşma 9 Ekim’e ertelendi.

Habervitrini11775 Görüntüleme
222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü
Asayiş

222 milyon TL hesap trafiği! “Kara Haydar”ın servet sırrını MASAK çözdü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan "Vanlı Kara Haydar" Mehmet Fatih Tançalan'ın tutuklanmasının ardından bu sabah da eşi Çağla Öz gözaltına alındı. 74 bin TL ticari geliri görünen Tançalan çiftinin banka hesaplarında ise 222 milyon liralık para transferi tespit edildi. MASAK raporunda çiftin lüks araçları ve Dubai geçmişiyle ilgili de dikkat çeken detaylar yer aldı.

Habervitrini13442 Görüntüleme
Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım
Asayiş

Mehmet Akif Ersoy'dan uyuşturucu, cinsel ilişki itirafları: Gizli kamerayla kayda alındım

‘Mehmet Akif Suç Örgütüne' yönelik yürütülen soruşturmada ilk duruşma bugün görülüyor. Müşteki kadınlar Mehmet Akif Ersoy'la uyuşturucu kullanıp birliktelik yaşadıklarını belirtirken, çoklu ilişki iddialarını yalanladı. Öte yandan kadınların hiçbiri şikayetçi olmazken M.A.Ö. "Ersoy bana, ‘fantezilerin neler, nelerden hoşlanırsın' tarzı sorular sordu. Ben, bu kişiler ile evde iş görüşmesi olarak görüştüm. Görüşmelerimizde, gizli kamera ile kayıt altına alındığımı fark ettim" dedi.

Habervitrini14858 Görüntüleme