Asayiş
  • 10.10.2008 10:39

ÖFKELİ BABA DAMADINI POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

1999 yılı genel seçimlerinde memleketi Kahramanmaraş'tan bağımsız milletvekili adayı olan Mimar Yıldırım Beyazıt Terzi (58), 10 gün önce taksici Bekir Karakaş'la (29) kaçan kızı Tuğçe Terzi'yi (26) barışmak için Maltepe'deki evine çağırdı. Tuğçe Terzi'yi yanına almayan Bekir Karakaş saat 23.30 sıralarında kayınpederi Terzi'nin Küçükyalı, Atatürk Caddesi, numara 4/2'deki evine geldi. El öpmek için giden Bekir Karakaş ile kayınpederi Yıldırım Beyazıt Terzi arasında tartışma çıktı. Başka bir odada sakladığı ruhsatlı pompalı tüfeğini alan Yıldırım Beyazıt Terzi, Bekir Karakaş'ı göğsünden vurarak öldürdü. Karakaş'ın öldüğünden emin olan eski vekil adayı sokağa çıkıp iki el de havaya ateş açtı. Terzi, silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini teslim oldu.
Eve giren polis Bekir Karakaş'ın kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Gözaltına alınan Yıldırım Beyazıt Terzi Küçükyalı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
ÖLEN GENCİN KARISI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Bu sırada eve gelen Tuğçe Terzi, kapıda polisleri görünce şok geçirdi. Babasına ve sevgilisine neler olduğunu sorup gözyaşlarına boğulan genç kadını polisler sakinleştirmeye çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER