Asayiş
  • 7.6.2008 12:30

ÖFKELİ KADIN KİRACI EV SAHİBİNİ VE KIZINI BIÇAKLADI

ARİF ÇAYAN
İZMİR - Kadifekale'de kiracı olarak oturan B.H. (26), kendisini evden çıkarmak istediği için tartıştığı ev sahibi anne Hediye Altoğ (47) ile kızı Hülya Altoğ'u (20) bıçaklayarak, yaraladı. Yaralı anne Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kızı ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında Kadifekale, 725 Sokak, numara 8'de meydana geldi. Ev sahibi anne Hediye Altoğ ile kızı Hülya Altoğ, konuşmak için kiracı B.H.'nin yanına gitti. Fakat evden çıkmak istemeyen B.H. ile ev sahibi anne ve kızı arasında tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine kiracı B.H. eline aldığı bıçakla ev sahibi anne ve kıza saldırdı. Öfkeli kiracı B.H, Hediye Altoğ'u sırtından kızı Hülya Altoğ'u ise bacağından bıçakladı. Daha sonra olayı gören vatandaşlar durumu polise ve acil yardım ekiplerine bildirdi. Olay yerine çağrılan ambulansla anne ve kızı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Hülya Altoğ yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Anne Hediye Altoğ'un da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. B.H. ise polis ekipleri tarafından Kadifekale Polis Karakolu'na götürülerek gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:46

İLGİLİ HABERLER