Spor
  • 1.11.2012 00:07

Ofspor maçı yine kabus gibiydi

Aybaba, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, Niğde Belediyespor ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları 2. tur maçı için “Kabus gibi” yorumunda bulunduğunu hatırlatarak, “Ofspor maçı da yine kabus gibiydi. Ciddiye mi almıyoruz, rakipler mi ciddiye alıyor bilemiyorum. Bazı oyuncuları planlıyoruz, düşünüyoruz ama sahada istediklerimize cevap veremiyorlar” dedi.
Oyuncularıyla ilgili konuştuğu için eleştirildiğini belirten Aybaba, “Oyuncularım kupada iki maçtır yapmak istediğim şeye cevap veremiyorlar. Ofspor maçı, 'nasılsa kazanırız, biz büyük takımız' diye bir rahatlama oluyor. Ofspor ise 'kazanırsam tarihe geçerim'' diye daha dirençli ve istekli oynuyor. Sonuçta tur atladık ama bazı oyuncu arkadaşlarımın performansından memnun değilim” diye konuştu.
Hilbert'i, üst üste maç oynaması nedeniyle bugün dinlendirdiğini ve yerine Mehmet Akyüz'ü oynattığını aktaran Aybaba, Batuhan'ın performansıyla ilgili bir soruya ise “Batuhan'a gereken her şeyi veriyoruz. 21 yaşında, bize cevap vermesi lazım, hala veremedi. 2-3 hamle daha olabilir ama sonra oturup kendisiyle hesaplaşması lazım” şeklinde yanıt verdi.
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Erkan Kaş, Ofspor karşısında zorlansalar da kazanmayı bildiklerini söyledi. Bu tip maçların kağıt üzerinde kolay göründüğünü kaydeden Erkan, “Ancak
sahada kolay olmuyor. Rakibimiz dirençliydi. İlk yarıda gol atsak rahat bir maç geçecekti, sonuçta kazandık, mutluyuz” diye konuştu.
Emre Özkan da turu atlamanın kendileri için sevindirici olduğunu, ligdeki Kasımpaşa maçından sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda da galibiyet aldıklarını söyledi.

OFSPOR CEPHESİ
Ofspor Teknik Direktörü İsmail Batur ise Beşiktaş'ın Türkiye'nin 4 büyük takımından biri olduğunu hatırlatarak, “Rakibimizin gücünü biliyorduk. Güzel bir futbol izletiriz diye düşündük. Oyunu çirkinleştirmeden, iyi futbol izletmek istiyorduk, bunu yaptığımızı düşünüyorum” dedi.
Maçın hakemlerini eleştiren Batur, “Hakem arkadaşlarla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum ama bize verilmeyen faullerin, onlara rahat verilen faullerin maçın kaderini değiştirdiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın hakemlere ihtiyacı yok. Hakemler adil olsaydı, skor böyle olmayabilirdi. Oynadığımız futbol ve mücadeleyle insanların beyninde iz bıraktığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:32

İLGİLİ HABERLER