Asayiş
  • 26.10.2008 11:31

OĞLU İÇİN CANINDAN OLDU!....

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, çırağıyla oğlu arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya giren motosiklet tamircisi 44 yaşındaki Muhammet Tütüncü, kalbine aldığı tornavida darbesiyle yaşamını yitirdi.
Olay, bugün saat 20.30 sıralarında sanayi sitesindeki Klas Motor motosiklet tamir atölyesinde meydana geldi. Atölyede çırak olarak çalışan 18 yaşındaki Oğuz Uyanık, ustası 44 yaşındaki Muhammet Tütüncü'den izin alarak bugün ehliyet sınavına girdi. Oğuz Uyanık, sınavdan çıktıktan sonra, bir başka motosiklet atölyesine giderek çalışmaya başladı. Bu sırada tesadüfen yoldan geçen ustası Muhammet Tütüncü, Oğuz Uyanık'ı gördü, dükkana gelerek durumu oğlu 19 yaşındaki Gökhan'a anlattı.
Akşam saatlerinde Muhammet Tütüncü'nün atölyesine gelen Oğuz Uyanık ile ustasının oğlu Gökhan arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Oğuz Uyanık, tezgahın üzerindeki tornavidayı kaptı, Gökhan Tütüncü'ye vurmak için savurdu. Tornavida, bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren baba Tütüncü'nün kalbine saplandı. Muhammet Tütüncü kanlar içinde yere yığılırken, Oğuz Uyanık olay yerinden koşarak uzaklaştı.
Oğlunun çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Muhammet tütüncü, yapılan tüm müdahalelere karşın yolda yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, yaklaşık iki saat sonra zanlı Oğuz Uyanık'ı yakalayarak gözaltına aldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER