Oğlunun aracının bagajında bulundu, hastanede öldü

••1 dk okuma
Oğlunun aracının bagajında bulundu, hastanede öldü

Hızlı Özet

“Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan bir kişi oğluna ait otomobilin bagajında bulundu. Darp edilmiş halde bulunan baba kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.”






Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan bir kişi oğluna ait otomobilin bagajında bulundu. Darp edilmiş halde bulunan baba kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.



Edinilen bilgiye göre, olay, Yenişehir-Bursa kara yolunun Yolören Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Ön lastikleri patlamış ve terk edilmiş halde bulunan 16 UB 358 plakalı otomobili görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, aracın bagajını açtıklarında yaralı birinin olduğunu fark etti. Yapılan araştırma sonrasında bagajda bulunan kişinin kendisinden 2 gündür haber alınamayan Yalçın Dündar (41) isimli kişi olduğu belirlendi. Darp sonucu ağır yaralı halde bulunan Dündar, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Yenişehir Devlet Hastanesine götürüldü.





Daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralı adam yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen jandarma, iki şüphelinin bu araçla bir akaryakıt istasyonundan alışveriş yaptığını belirledi. Zanlıların yakalanması için jandarma tarafından tahkikat başlatıldı.






Bu haber 460 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu
Asayiş

‘Hallederiz Buket’in kanında ve saçında bakın ne bulundu

İstanbul'da yargısal süreçlere menfaat karşılığında müdahale edildiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada adliyelerdeki hakim ve savcılarla kurdukları ilişkiler aracılığıyla dosyaları etkiledikleri öne sürülen ve aralarında 2 avukatın da bulunduğu 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habervitrini14590 Görüntüleme
Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi
Asayiş

Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 26 kişi cezaevine gönderildi

İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, Türk vatandaşlığı için muvazaalı gayrimenkul satışları ile usulsüz işlemler yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Habervitrini11863 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı
Asayiş

Fon soruşturmasında 8 kişi daha tutuklandı

Fon soruşturmasında tutuklama dalgası büyüyor. Adliyeye sevk edilen 21 şüpheliden 8’i tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 11 şüphelinin işlemleri sürerken, soruşturmada tutuklananların sayısı 34’e yükseldi.

Habervitrini10608 Görüntüleme
Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu
Asayiş

Fon soruşturmasında 1,8 milyar TL değerindeki jet ve yata el konuldu

İstanbul’daki fon soruşturmasında Muhammed Yarız ve Emre Tezmen’e ait 2 özel jet ile Pusula patronu Serdar Turhan’a ait 2026 model lüks yata el konuldu. El konulan araçların toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyar 8 milyon TL olduğu değerlendiriliyor.

Habervitrini12133 Görüntüleme