Asayiş
  • 21.6.2014 16:32

Öğrenci servisi kaza yaptı, 3 ölü

Kazada 3 kişi ölürken, 16 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Sivas Karayolu’nun 30’uncu kilometresinde meydana gelen kazada, Sivas istikametinden gelen R.K. yönetimindeki 29 S 0020 plakalı, atletizm seçmelerine gidin öğrencileri taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yola geçerek Ali S. yönetimindeki 34 TK 9125 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan Ali S., Emine. S. ve bir aylık bebek Turan Ayhan S. olay yerinde hayatını kaybederken, T.S. ve A.Ö. de yaralandı.
Otomobil ile çarpıştıktan sonra yan yatarak şarampole yuvarlanan minibüs içerisinde bulunan R.K., O.B., B.Ö., R.K.Ç., M.K., E.S., G.Y., R.O., R.Ç., O.C., E.E., T.K., E.E. ve Ö.T.’de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yolda geniş güvenlik önlemleri alırken, olası bir kazayı önlemek için trafiği tek şeritte ilerletti.
Kazada hayatını kaybeden Turan Ayhan S., Emine S. Ve Ali S.’nin cesetleri de yapılan incelemenin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya karışan minibüs ve otomobil çekici ile kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:01

İLGİLİ HABERLER