Eğitim
  • 1.5.2006 10:22

ÖĞRENCİLERE TUVALET ÖNÜNDE 'HAVLU NÖBETİ' TUTTURDULAR


NEVŞEHİR’in Avanos ilçesine bağlı Akarca Beldesi'ndeki ilköğretim okulunun, özel bir okul tarafından donatılan öğretmenler odasının hizmete açılışı nedeniyle düzenlenen törene katılan protokol için, iki öğrenciye okul tuvaleti kapısında havlu nöbeti tutturuldu.
      Akarca beldesindeki Akarca ilköğretim Okulu’nun öğretmenler odası, Nevşehir’deki Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından donatıldı. Öğretmenler odasına dolap, çalışma masası, sandalye, mobilya ve mefruşat desteği sağlandı. Odanın açılışı için de okulda bir tören düzenlendi.
     
      Tören öncesi okul müdürü Osman Çetin tarafından görevlendirildiği belirtilen 4- A sınıfı öğrencisi Rukiye Aydın ile 6-A sınıfı öğrencisi Serdar Dal’a, tuvalet ihtiyacını gidermek amacıyla gelebilecek protokol mensuplarının, çıkışta ellerini silmeleri için tuvalet kapısı önünde ‘Havlu nöbeti’ tutturuldu.
      Nevşehir Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Avanos Kaymakamı Mehmet Ünlü, Akarca Belediye Başkanı Necdet Düdük ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa’nın da katıldığı yeni öğretmenler odasının hizmete kazandırılması töreninde, hiçbir protokol mensubu tuvalete gitmedi. Öğrenciler, tuvalet önünde ellerinde havlu tören boyunca gelebilecek protokolü bekledi.

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:23

İLGİLİ HABERLER