Asayiş
  • 17.8.2009 15:24

ÖĞRETMENE EVİNDE TECAVÜZ!...

14 yaşındaki öğrenci, evine girdiği 25 yaşındaki öğretmene teecavüz etti

SAKARYA’nın Kaynarca İlçesi’nde görev yaparken, yüzünü tülle kapatarak evine giren 14 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencisi A.G. nin bıçak tehditiyle tecavüzüne uğrayan 25 yaşındaki müzik öğretmeni E.Y., mahkemedeki ifadesinde korku dolu dakikaları anlattı. Tecavüz sonrası başka ile tayine edilen genç öğretmen, talimatla alınan ifadesinde öğrencisinin kendisine döverek bıçak zoruyla tecavüz ettiğini, kredi kartlarını ve parasını da aldığını belirtti.

2008 yılı aralık ayında meydana gelen tecavüz olayının ardından yakalanan ve tutuklu olarak yargılanan A.G. hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istenirken, başka bir ile atanan öğretmen yazılı ifadesini gönderdi. Genç öğretmen ifadesinde olayı ayrıntısıyla anlatırken, yüzünü tülle gizlemesine rağmen tanıdığı A.G.’nin zil çalınca kapıyı açtığında yüzüne vurduğunu, sonra sopa ile darbeler indirdiğini belirterek dedi: “Bağırmaya başlayınca bu sefer yumrukla vurmaya başladı. ‘Ne olursun bana zarar verme’ dedim. Beni yere yatırdıktan sonra ellerimi arkadan bağladı. Cüzdanımı ve telefonlarımı aldı. Sonra da boğazıma ekmek bıçağını dayayıp cinsel saldırıda bulundu”

‘RUH SAĞLIĞI ETKİLENDİ’
RAPORU Öğretmen E.Y., mahkemede okunan 2 sayfalık ifadesinde örgencisinin tecavüz sırasında kendisini ölümle tehdit ettiğini de kaydederek, “‘Paraları al git’ dedim. Bana ‘beni ihbar etmeyeceğini nereden bileyim’ deyince, söz verdim. Ardından beni ellerim arkadan bağlı olarak bırakıp bankaya para çekmeye gittiğinde dışarı çıkıp yardım istedim” dedi.

Duruşmada genç öğretmen E.Y. için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığınca verilen, ‘cinsel saldırıda ruh sağlığının etkilendiğine’ dair rapor da okundu.

Tutuklu yargılanan ve hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istenen A.G. ise poliste ve sorgu hakimliğinde kabul ettiği suçlamaları mahkemede reddetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER