Spor
  • 30.7.2008 20:26

OK YAYDAN ÇIKTI!.. İŞTE FENERBAHÇE'NİN 11'İ...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan maçı Belçika Futbol Federasyonu'ndan Serge Gumienny yönetecek.
Fenerbahçe rövanş için avantajlı bir skor yakalamak için sahaya çıkacakken MTK'yı geçmesi halinde 3.Ön Eleme turu'nda mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak taraftarlarını sevince boğan Fenerbahçe yeni teknik direktör ve transferleriyle bu sezon bu başarısını daha da yukarılara çekmek istiyor.
MTK maçı için Aragones Maldonado, Kezman ve Deniz'i kadroya almazken forvette Güiza-Semih ikilisine yer vermesi bekleniyor.
2005-06 sezonunda 4-0 yenildiği Milan maçından sonra Kadıköy'de yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe yine taraftarının desteğiyle bu geleneği sürdürmek istiyor. Fakat Macarlara karşı Fenerbahçe'nin yüzü pek gülmüyor. Tarihinde 5 kez Macar takımlarıyla eşleşen Fenerbahçe sadece 1 kez turu geçebildi. MTk ile 2 kez eşleşen F.Bahçe ikisinde de turu geçememişti.

Mücadelenin başlamasına artık çok az bir zaman kaldı ve Fenerbahçe'nin sahaya süreceği ilk 11 belli...

Fenerbahçe: Volkan, Roberto Carlos, Edu, Lugano, Gökhan, Selçuk, Uğur Boral, Kazım, Alex, Semih, Güiza.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:27

İLGİLİ HABERLER