Spor
  • 2.8.2022 13:42

Okan Buruk, Belözoğlu'nun yıldızını istedi! Sürpriz takas...

Okan Buruk yönetiminde transfer hamlelerini yapan Galatasaray'da Midtsjö'dan sonra Uruguaylı yldız Lucas Torreria ile de anlaşmaya vardı. Orta sahayı daha da güçlendirmek isteyen Okan Buruk, gözünü Emre Belözoğlu'nun yıldızına çevirdi. Bu transferde sürpriz bir takas hamlesi olacağı iddia edildi. 

BERKAY ÖZCAN'I TAKIMDA İSTİYOR

Hürriyet'in haberine göre, Başakşehir'i şampiyon yapan Okan Buruk, o dönemlerde öğrencisi de olan Berkay Özcan'ı takımında görmek istiyor. Başakşehir'in orta sahadaki en büyük kozu olan Berkay Özcan için de Galatasaray iki ismi gözden çıkardı.

BAŞAKŞEHİR TAYLAN TAKASINI REDDETTİ

Okan Buruk, bu transferde takas hamlesi yapmak istiyor. Yönetimin A planı, Taylan Antalyalı + bir miktar ücret vererek transferi bitirmek. Fakat Berkay Özcan için 6 milyon Euro talep eden Başakşehir, bu teklifi reddetti.

B PLANI BERKAN KUTLU

B planı ise geçen sezon 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Berkan Kutlu ile beraber Berkay Özcan'ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay...

Mesut Özil'in takıma gelmesinden sonra Berkay Özcan'ın da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

GALATASARAY ALİ AKMAN'LA ANLAŞTI

Galatasaray, kadro derinliği yaratmak için Ali Akman'la da anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun kısa sürede resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Başakşehir, 202 yılında bonservisi Hamburg'da olan Berkay Özcan'ı 2.5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

GALATASARAY ALİ AKMAN'LA ANLAŞTI

Galatasaray, kadro derinliği yaratmak için Ali Akman'la da anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun kısa sürede resmi olarak açıklanması bekleniyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.8.2022 13:50

İLGİLİ HABERLER