Spor
  • 19.11.2019 20:44

Okan Buruk : Galatasaray ile hedefimiz aynı

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk Galatasaray ile oynaanacak zorlu lig mücadelesi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, “Lig hakkında konuşmak için çok erken. Herkes kazanmak istiyor. Özellikle bu haftalarda kimse şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemiyor. Hem bizim hem de Galatasaray’ın hedefleri aynı” ifadelerine yer verdi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli takımı başarısından dolayı tebrik eden Buruk, “Öncelikle başarısından dolayı milli takımı, Şenol Güneş’i ve oyuncuları tebrik ederim. Çok sevinidirici. Biz de milli takıma 4 oyuncu verdik, bu da bizim için çok değerli. Umarım Avrupa Şampiyonası’nda aynı başarı gösterilir” diye konuştu.

“MİLLİ TAKIM ARASINDAN SONRA LİGE DÖNMEK ZOR”

Milli maç haftasından dönüşlerde her takımın sıkıntı yaşadığını ifade eden Okan Buruk, “Milli aradan sonra lige dönmek zor. Milli takımda olan oyuncuların takıma katılım yerleri, tarihleri nedeniyle iki takım da sıkıntılar yaşıyor. Cuma gününe kadar iki takımın da kadroları belli olur. Bizde de rakibimizde de eksikler olabilir. İki takımın da geniş kadrosu var. Deplasmanda oynuyoruz. Galatasaray’ın iç saha başarısını biliyoruz. Özellikle hem deplasmanda hem de iç sahada son dönemde yükselen bir grafiğimiz var. Aynı şekilde devam ettirmek istiyoruz. İki takımın da galip gelmek için elinden gelenin fazlasını yaparak, güzel oyun sergileyerek, çekişmeli bir mücadele içerisinde olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

TAKIMDAKİ SON DURUM

Takımdaki son durum hakkında da bilgiler veren genç teknik adam, “İrfan dün takımla çalışmaya başladı. Skrtel’in yarından itibaren takımla çalışmalara başlamasını bekliyoruz. Şu anda bir eksiğimiz görünmüyor. Ponck bu gece dönüyor. Aleksic takımla çalışmaya başladı. Bir aksilik çıkmazsa cumaya kadar tam takım olmanın sevincini yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY’LA HEDEFİMİZ AYNI”

Üst sıraları ilgilendiren bu maçın iki takım için de çok önemli olduğuna değinen Buruk, “Lig hakkında konuşmak için çok erken. Herkes kazanmak istiyor. Özellikle bu haftalarda kimse şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemiyor. Hem bizim hem de Galatasaray’ın hedefleri aynı. Üst tarafları ilgilendiren bu maçlar liderliğe yükselmek için çok önemli. İki takımın da konsantrasyonunun yüksek olacağını düşünüyorum. Lig hakkında konuşmak için erken. Liderlik yarışında üst sıralara yükselmek istiyoruz. Galatasaray gibi bizim de hedefimiz kazanmak” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.11.2019 20:46

İLGİLİ HABERLER