Spor
  • 29.4.2015 23:50

Okan Buruk, oyuncuların performansından memnun

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularına cevap veren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray karşısında sahaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirtti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularına cevap veren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray karşısında sahaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirterek, “Takım olma bilincini sahaya yansıttık. Kaptırdığımız kolay toplarla kalemizde pozisyonlar verdik. Büyük maçlarda biraz daha inanmak gerekiyor. Büyük takımlarla oynadığımız maçlarda başa baş mücadele sergiliyoruz. Oyuncularımın performanslarından memnunum. Daha iyisini yapabilirdik. Son dakikalarda gol yemek üzüyor" dedi.
Gençlerbirliği karşısında galip gelmek istediklerini belirten Buruk, aldıkları cezalardan ötürü iki tribünlerinin kapalı olacağını ve iç saha avantajlarını kullanamayacaklarını dile getirdi. Ligin en formda takımlarından biriyle karşılaşacaklarını söyleyen Buruk, şöyle devam etti:

"Devre arasında yaptıkları takviyelerle bambaşka bir görünüme büründüler. İyi oynuyorlar. Sahamızda oynayacağız. Aldığımız cezadan dolayı iki tane tribünümüz kapalı. Maddi anlamlı büyük cezalar yiyoruz. Sezon başından beri bu rakam 2 milyon liraya yaklaştı. Maddi ve manevi olarak bize büyük zarar veriyor. İç saha avantajımızı yine kullanamayacağız ama çıkıp en iyisini yapacağız."

‘ELYASA BÜYÜK BİR İHTİMALLE SEZONU KAPATTI’

Galatasaray maçında sakatlanan Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme'nin sezonu kapattığını açıklayan Okan Buruk, "Elyasa büyük bir ihtimalle sezonu kapattı. Dar kadromuz içinde önemli oyuncularımızın sakatlığı bizi biraz sıkıntıya soktu. Oyuncularımın hepsine çok güveniyorum. Kadromuzda şans bulamayan genç oyuncular da var. Genç oyunculara ligin sonuna kadar şans vermeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Galatasaray karşısındaki mücadelenin daha iyisini ortaya koyacaklarını dile getiren başarılı futbolcu Chibuike ise "Galatasaray maçındaki mücadelemiz bizi sonraki maçlara daha iyi hazırlanmamızı sağlayacaktır. Galatasaray maçına nasıl hazırlanıyorsak, bu maça da öyle hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.
Gbenga Arokoyo ise Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele sergileyip 3 puanı alan taraf olmak istediklerini kaydetti.
Öte yandan antrenman pas ve dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. 

MEHMET BULUT - ŞİNASİ İNAN
GAZİANTEP 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:45

İLGİLİ HABERLER