Spor
  • 10.7.2020 09:29

Okan kocuk Galatasaray'ın en az gol yiyen takım ünvanını da kaybettirdi

Galatasaray'dan Mert Günok hamlesi!

Galatasaray'da Muslera'nın sakatlığ sonrası kale Okan Koçuk'a emanet edildi ancak işler pek de beklendiği gibi gitmedi...

MERT GÜNOK OPERASYONU 

Muslera'nın sakatlığının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Mert Günok için hareketli saatler yaşanıyor. İşte detaylar...

GALATASARAY MEMNUN DEĞİL 

Muslera'nın sakatlığından sonra kaleyi Okan Kocuk'a emanet eden Galatasaray, 24 yaşındaki file bekçisinden hiç memnun kalmadı.

UNVAN KAYBEDİLDİ 

Muslera sonrası kaleye gelen topların büyük bölümü gol olunca, hem ligin en az gol yiyen takımı unvanı gitti hem de puan kayıpları sürdü.

TAKVİYE ŞART 

6 aydan önce dönmesi beklenmeyen Uruguaylı eldivenin yerine mutlaka takviye yapılması isteniyor.

DIDIER DESCHAMPS, MERT GÜNOK'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI 

MERT GÜNOK İDDİASI 

Yabancı kuralının da revize edilmesiyle bu bölgeye yerli isim arayışına giren Cimbom'un gündemine Volkan Babacan ve Sinan Bolat'tan sonra bir isim daha geldi: A Milli Takım kalecisi Mert Günok.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR 

A Spor'un iddiasına göre; Başakşehir'de harika bir sezon geçiren 31 yaşındaki file bekçisini Teknik Direktör Fatih Terim çok istiyor.

12 MAÇTA GOL YEMEDİ 

2023 yılına kadar kontratı bulunan yıldız kaleci, bu sezon 42 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 43 gol yiyen Mert, tam 12 maçta kalesini kapattı.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN KALECİSİ 

Ligin en az gol yiyen takımının kalesini koruyan Mert Günok, ayak hakimiyeti ve topu oyuna sokmasıyla da büyük takdir topluyor.

ARAYA İSİMLER SOKULUYOR 

A Milli Takım'ın da birinci kalecisi konumunda bulunan Mert için araya isimlerin sokulduğu belirtildi.

OKAN İLE UNVAN GİTTİ 

Ligin 26. haftasına kadar 20 golle ligin en az gol yiyen ekibi olan Galatasaray, Okan Kocuk'tan sonra bu unvanı kaybetti.

SALGIN SONRASI DAĞILDI 

24 yaşındaki kaleci ilk yarıdaki Başakşehir maçında 1 gol yemişti. Salgın sonrası ise oynadığı 5 maçta ağlardan 13 top çıkardı.

UNVAN BAŞAKŞEHİR'E GEÇTİ 

Ligin en az gol yiyen takımı unvanı Başakşehir'e geçti. Okan, Türkiye Kupa'sında 4 maçta 6 gol yemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 10.7.2020 09:37

İLGİLİ HABERLER