Yaşam
  • 17.11.2019 23:41

Oktay Kaynarca’dan şok sözler: Bir sürü vatan haini ünlü var

Oyuncu Oktay Kaynarca, sözde Ermeni soykırımı iddialarına çok sert çıkarak ülkede bazı vatan haini ünlüler olduğunu söyledi.

Sözde Ermeni soykırımı iddialarında Başkan Erdoğan'a destek veren usta oyuncu Oktay Kaynarca, "Ermenistan tarafından arşivlerin açılmamasını dünyaya anlatmalıyız" dedi. Türkiye'de sanat dünyası içinde birçok vatan haini ünlü olduğunu da belirten Oktay Kaynarca, "Millet adına, bayrak adına, toprak adına abuk subuk konuşarak vatan haini olan, nefret edilen ünlüler de var" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, gündeme dair A Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın sözünü hatırlattı

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda da bulunun Kaynarca, sözde Ermeni soykırımı iddialarına sert tepki gösterdi ve Başkan Erdoğan'ın "Biz arşivlerimizi açtık, sizde arşivlerinizi açın" sözünü hatırlatarak, Ermenistan'ın arşivlerini açmadığının altını çizdi. "Bunu dünyaya anlatmalıyız. Neden arşivlerini açmıyorlar?" diyen Kaynarca, o döneme dair dizi, filmler çekerek dünyaya anlatabilmenin önemli olduğunu söyledi.

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken sözler: Yalan yanlış hikayelerle lobicilik yapıyorlar

"Bir sürü vatan haini ünlü var"

Kaynarca sosyal medyada ile ilgili sorulan bir soruya verdiği yanıtta, "Ünlü ol yırt! Bundan kurtulmalıyız. Nasıl ünlü olunmalı mesela? Bir kere yaptığınız işi çok iyi yaparak ünlü olmalısınız. Çok değerli bir iş yapıyor olmalısınız. Değer oluşturan bir iş yapıyor olmalısınız. 'Bu değeri oluşturan kim?' diye baksınlar, sizi sevdikleri için 'ünlü olma' üst cümlesini oluşturun. Hiç sevilmeyen, nefret edilen bir ünlü de olabilirsiniz. Abuk subuk konuşan, millet adına, bayrak adına, toprak adına. Bir sürü vatan haini ünlü de var, biliyoruz. Allah korusun böyle de ünlü olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.11.2019 23:51

İLGİLİ HABERLER