Yaşam
  • 30.5.2013 18:00

Oktay Kaynarca ve Melek Angun tek celsede boşandı

Geçen yıl Temmuz ayında Kilyos'taki Solar Beach'te nikah masasına oturan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilikleri bir yılı doldurmadan ayrılık kararı alan Kaynarca, boşanma davası açtı.

İKİ TARAFTA DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

İstanbul 10.Aile Mahkemesi'nde Oktay Kaynarca ile Melek Angun hakim karşısına çıktı. Her iki tarafın avukatları da hazır bulundu. Duruşmada önce Oktay Kaynarca'nın özel şoförü Ayhan Demir ile Melek Angun'un 15 yıllık arkadaşı Başak Yücel Koca tanık olarak dinlendi.

'HİÇ KONUŞTURMASANIZ HAKİM BEY'

Daha sonra taraf avukatları, tanık beyanlarına bir diyeceklerinin bulunmadığını söylediler. Hâkimin Oktay Kaynarca'ya söz vermesi üzerine Kaynarca, 'Hiç konuşturmasanız sayın hakim' diyerek konuşmak istemedi. Bunun üzerine hâkim, taraflara boşanma taleplerinin olup olmadığını sorunca Kaynarca ve Angun, "Maddi ve manevi tazminat, nafaka, katılma alacağı gibi taleplerimiz yoktur. Bir araya gelerek müşterek hayatımızı sürdürmek istemiyoruz. Bu haklarımızdan feragat ediyoruz" dediler. Mahkeme de davayı kabul ederek tarafların boşanmasına karar verdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA PARMAĞINDAKİ ALYANSI ÇIKARDI

Mahkemenin boşanma kararının ardından Melek Angun gözyaşlarına hâkim olamadı. Hâkimin 'tarafların boşanmalarına karar verildi' sözlerinin ardından bir yandan ağlarken sol elinde taktığı alyansı çıkardı. Angun, alyansı daha sonra cebine koydu. Hâkim de 'hayırlı olsun' diye konuştu.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTILAR-

Davanın ardından Kaynarca ve Angun adliyeden ayrı ayrı çıktı. İki isimde adliyenin önünde gazetecilere açıklama yaptı.

OKTAY KAYNARCA: "SEVDA, BANA GÖRE NAMUS"

Bu konuyla ilgili hiç konuşmadığını belirten oyuncu Oktay Kaynarca, "Konuşmayacağım da. Benim bugüne kadar söylediklerimin toplamı sevdaya dairdir. Sevda bana göre namustur. Bizim namus olarak belirlediğimiz bizim için ne söylediyse başımızın üstünde yeri vardır. Söylediklerimizden hiçbir şekilde geri durmayacağız. Ama onların söylediklerini de başımızın üstünde tutacağız. Değil 6 yıl ben müebbete razıyım.

MELEK ANGUN: "SEVEREK EVLENDİK"

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Melek Angun, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bunlar çok büyütüldü. Hiç biri gerçek değil. Yazılan çizilenlerin yüzde 90'ı gerçeği yansıtmıyordu. Kısmet bugüne kadarmış. Biz çok severek evlendik" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER