Yaşam
  • 20.10.2008 17:50

OKULDA KARŞILIKSIZ AŞK İNTİHARI… SINIFIN ORTASINDA CANINA KIYDI

Muhammet Sefa İlhan'ın yaşadığı karşılıksız aşk yüzünden bunalımda olduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Hafik Lisesi'ndeki olay bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. 17 yaşındaki Muhammet Sefa İlhan, yanında getirdiği ve nereden elde ettiği belirlenemeyen ruhsatsız tabancayı sınıfta başına dayadı. Arkadaşlarının korku dolu bakışları tabancayı ateşleyen İlhan, arkadaşlarının çığlıkları arasında tetiğe bastı. Bir anda kanlar içinde yere yığılan Muhammet Sefa İlhan, çağrılan ambulansla Hafik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Liseli genç, buradan da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hemen ameliyata alınan liseli İlhan, burada yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Okuldaki dehşete tanık olan bazı arkadaşları üzüntüden sinir krizi geçirdi. Aynı okulda adı henüz öğrenilemeyen bir kızı sevdiği, ancak aşkına karşılık alamadığı için bunalıma girdiği öğrenilen Muhammet Sefa İlhan'ın bu nedenle intihar ettiği üzerinde duruluyor.

TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE İNTİHAR ETMİŞ

Hafik Lisesi'ndeki sınıfında başına tabancayla ateş ederek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Muhammet Sefa İlhan'ın, yan sınıfta okuyan B.S. adlı kıza aşık olduğu belirlendi. Muhammet Sefa İlhan'ın, bu sabah B.S.'nin arkadaşlık teklifini kabul etmemesi üzerine bunalıma girdiği, öğlen arasında evden aldığı ruhsatsız tabancayla tekrar geldiği sınıfta, arkadaşlarının vazgeçirme ısrarlarına aldırmadan başına ateş ettiği öğrenildi.

Olayı duyduktan sonra Sivas'taki hastaneye akın eden Muhammet Sefa İlhan'ın yakınları acı haberle yıkıldı. Muhammet Sefa İlhan'ın gözyaşlarına boğulan babası Yahya İlhan ile annesi Fadime İlhan ve kardeşi Eyüp İlhan'ı, hastaneye gelen yakınları teselli etmeye çalıştı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER