Asayiş
  • 8.5.2013 19:27

Okulda öğretmene feci dayak!..

ADANA'da 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu'nda görevli 41 yaşındaki 18 yıllık beden eğitimi öğretmeni Galip Çelik'in, bir öğrencinin yakınları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

İddiaya göre, maçta atılan bir golün iki takımın oyuncuları arasında tartışmaya neden oldu. Evli ve 3 çocuk babası beden eğitimi öğretmeni Galip Çelik, tartışan öğrencileri yatıştırmaya çalıştı. Bu sırada maç yapılan alandan geçen 5'inci sınıf öğrencisi M.D. tartışan grubun arasına girmeye çalıştı. Öğretmen Galip Çelik, öğrenciyi kolundan tutarak tartışma yapılan alandan uzaklaştırdı. Kendisine şiddet uygulandığını söylediği ileri sürülen M.D., arkadaşından aldığı cep telefonuyla yakınlarına haber verdi.

AMELİYAT OLACAK

Okul bahçesine gelen ve M.D.'nin yakınları olduğu iddia edilen 4 kişi, okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin gözü önünde Galip Çelik'i darp etti. Sağ gözü moraran, elmacık kemiği kırılan ve dudaklarında yarık oluşan Galip Çelik, Başkent Hastanesi Seyhan Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Serum takılan Galip Çelik'in sağ yanağına dikiş atılırken, yarın kırılan elmacık kemiğinden ameliyata alınacağı açıklandı. Memur olduğu için açıklama yapmayan Galip Çelik'e, hastaneye gelen meslektaşları da geçmiş olsun dileklerini iletti. Öğretmen sendikalarının, yarın okul önünde eylem yaparak öğretmene yönelik saldırıyı kınayacakları öğrenildi. 

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER