Gündem
  • 21.12.2005 06:51

OLAY SAHNE: SHARON STONE ALTI KEZ ÖPTÜ!..

Dizinin Polat’ı Necati Şaşmaz’ın, Sharon Stone ile öpüşme sahnesinin birkaç deneme sonunda çekilebildiği öğrenildi. Stone ile Şaşmaz çekim öncesi üç kez kostümsüz prova yaptılar, çekim de üç kez tekrarlandı. Böylece Stone, bir değil tam altı kez Necati Şaşmaz’ı öptü.

Bu öpüşme sahnelerinden sonra dizinin senaristleri Bahadır Özdener ile yapımcı Raci Şaşmaz ve tüm ekip, genç oyuncuya ‘Sakın yanağındaki ruj izini silme. Bir süre yüzünü de yıkama. Sharon Stone tarafından öpülmek kimseye nasip olmaz’ diye takıldılar.

Setten gelen bir başka bilgi ise Stone’un kendisine getirilen senaryo üzerinde bazı küçük oynamalar yaptığı. Senaristlerden kendi sahneleriyle ilgili birkaç küçük değişiklik yapmasına izin vermesini isteyen oyuncunun bu talebi geri çevrilmedi. Ve akış üzerinde ciddi bir fark yaratmadığı için İngilizce metinlerde Sharon Stone’un isteği doğrultusunda küçük oynamalar yapıldı.

Reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi’nin, Hollywood’un bu iki ünlü yıldızının rol aldığı iki bölümünden ilki, yarın akşam ekrana gelecek. Sharon Stone ile Andy Garcia’nın rol aldığı ikinci bölüm ise, 29 Aralık’ta yayınlanacak. Dizi izleyicileri, merakla son iki bölümü bekliyor.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:25

İLGİLİ HABERLER