Spor
  • 19.7.2009 00:03

OLAYLI MAÇTA SİVASSPOR PSV'DEN FARK YEDİ

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile hazırlık maçına çıktı. İlk yarıda çıkan olaylar nedeniyle bir müddet soyunma odasında kalan hakem, oyunu tekrar başlattı ve ikinci yarıyı oynattı. Karşılaşma 3-0 PSV üstünlüğü ile sona erdi.


PSV, maçın 18. dakikasında Balazs Dzsudzsak'ın golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 26. dakikasında Pieter Mbemba ve 30. dakikasında İbrahim Dağaşan direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Hollandalı hakemin bu kararından sonra ortalık bir anda karışırken, bir ürk seyircinin sahaya girmesi üzerine hakem ve PSV'li oyuncular soyunma odasına gitti.

PSV'nin diğer golleri ise; 63'te Amrabat ve 74'te Overmars'tan geldi.

HAKEM RAPORA YAZARSA 2 OYUNCU ANDERLECHT MAÇINDA YOK

Hollandalı hakem eğer kırmızı kart gören Sivassporlu Pieter Mbemba ve İbrahim Dağaşan hakkında UEFA'ya rapor gönderirse bu oyuncular; kırmızı beyazlı ekibin, Şampiyonlar Ligi 3. tur ön eleme maçında Belçika'nın Anderlecht takımına karşı forma giyemeyecek.

Resmi maç cezası verilebilmesi için, kırmızı kartın başlı başına yeterli olmadığı, bunun yanı sıra hakaret veya küfür olması gerektiği belirtildi.

İLK MAÇ 28 VEYA 29 TEMMUZ

Kırmızı beyazlılar, Anderlecht ile ilk karşılaşmayı 28 veya 29 Temmuz’da deplasmanda, rövanşı 4 ya da 5 Ağustos’ta Sivas’ta oynayacak.

MEHMET YILDIZ VE SEZER SAKAT

Bu arada Sivasspor'da kaptan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur da sakarlıkları nedeniyle Anderlecht maçında oynayamayacak.

ERSEN MARTİN: HAKEM ONU DAHA ÖNCE DÜŞÜNECEKTİNİZ DEDİ

Olaylardan sonra soyunma odasına giden hakem ile konuştuğunu belirten Ersen Martin, hakem Şampiyonlar Ligi maçı olduğunu söylediğini ama hakemin kendisine, "Onu daha önce düşünecektiniz" dediğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER