Dünya
  • 30.3.2019 21:30

Öldürdüğü karı kocayı yedi

Kurbanlarını yiyerek ve işkence ederek öldüren Austin Harrouff'un psikoanaliz raporu kan dondurdu..

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki öğrenci Austin Harrouff, 15 Ağustos 2016 tarihinde Michelle Mishcon ve John Stevens çiftini işkence ederek öldürmüştü.

Olayı araştıran uzmanlar, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Harrouff'un kurbanlardan John Stevens'ın yüzünü ısırarak koparttığı ve yüzünü yemeye çalıştığını açıkladı.

Austin Harrouff' ile ilgili görsel sonucu

4 Kasım günü görülecek dava öncesinde Harrouff'un 38 sayfalık psikoanaliz raporuna ulaşıldı. Toplamda üç hafta sürmesi beklenen duruşma öncesinde Hannibal lakaplı Harrouff'un avukatları, müvekkillerinin yaptığı davranışlardan sorumlu tutulmamasını umuyor.

Ä°lgili resim

Florida eyaletinde birinci derece cinayetle yargılanan kişilere idam cezası da verilebiliyor. Harrouff'un, Dr. Phillip Resnick tarafından yapılan psikoanaliz raporu detaylarında, Harrouff'un kendisini Hz. İsa sandığı, İlluminati gibi var olduğu öne sürülen gizemli gruplara ilgisi olduğu ve Şeytan'ı gördüğünü söylediği gibi bilgiler bulunuyor.

Ä°lgili resim

Raporda, Harrouff'un cinayeti işlemeden önce de başka insanların beden parçalarını lezzetli olarak tanımladığı ve insan eti yemek isteği olduğu belirtiliyor.

Dr. Resnick'in raporuna göre cinayeti işleyen Harrouff için konulan teşhis psikoz hastası olduğu. Harrouff'un cinayeti işlediği sırada bipolar bozukluk yaşadığı ve psikotik belirtileri olan akut manik dönem yaşadığı belirtiliyor.

Psikotik tanısı konulan Harrouff evine zaman zaman şeytanın geldiğini düşünüyor, kız kardeşini şeytandan korumak için ona yakın yatıyor ve yanında bıçak taşıyordu.

Korkunç cinayeti işlemeden yalnızca bir gün önce Harrouff, kendisini yarı insan yarı köpek olarak hissettiğini ve çok hızlı koşabildiğini söyledi.

Saldırı anından önce heyecanlı ve endişeli tavırları olduğu belirtilen Harrouff, saldırı anında köpek olduğuna inandı ve bu sebeple kurbanlarını ısırarak yemeye çalıştı.

Isırdığı kadını bıçakladıktan sonra alkol alan Harrouff'un zaman zaman kendisini insan başlı at hissettiği detayı dikkat çekti.

Harrouff'ın kanında flakka, tuz ruhu ya da uyuşturucu olup olmadığına dair taramalar negatif çıktı. Harrouff ile ilgili karar 4 Kasım'da başlayacak duruşma sonunda verilecek.

 

 

Güncellenme Tarihi : 1.4.2019 13:27

İLGİLİ HABERLER