Asayiş
  • 6.8.2009 00:03

ÖLDÜRMEYE KALKTIĞI KIZ KARDEŞİ HAYATINI KURTARDI!..

Siirt'te yerel radyodaki arkadaşını ziyaret ettiği için üvey ağabeyinin 6. kattan aşağı ittiği ve hastaneye götürülürken amcası tarafından sedyede bıçaklanan genç kız, ağabeyini hapisten kurtarmak için ifade değiştirdi.


İki ay önce arkadaşını görmek için gittiği yerel radyoda yakınlarının saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Narin E., Siirt Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadede, pencereden kendisinin atladığını söyledi. Narin E., bir önceki ifadesinin aksine "Ağabeyim beni itmedi" dedi.

Böylece tutuklu bulunan Suat E. serbest kaldı. Narin'i yaralı haldeyken sedyede bıçaklayan amcasını da hapisten kurtarmanın yolları aranıyor.

Olaydan sonra "Bu namus meselesidir. Onu eninde sonunda öldüreceğim" diye ifade veren Abdurrahim E.'nin avukatı, müvekkilinin cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için başvuruda bulundu.

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevkedilen Abdurrahim E.'nin hastanede iki ay gözetim altında tutulabileceği belirtildi. Olaya ilgili iddianame de Abdurahim E. ile ilgili gelecek rapora göre hazırlanacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER