Asayiş
  • 25.5.2019 02:53

Öldürülen belediye başkanı olayında flaş gelişme!

Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu'nun uğradığı bıçaklı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin 2 kişi daha gözaltına alındı.

İlçeye bağlı Başköy Mahallesi'nde, Öztoklu'nun bıçaklı saldırı sonucu  öldürülmesine ilişkin önceki dönem belediye başkanı Abdullah K. oğulları Abdurrahman K. ve Osman K. ile daha önceden sosyal medya üzerinden Öztoklu'yu 'Başkan çok kaşınıyor ölecek gibi' şeklinde tehdit ettiği tespit edilen  İ.K. (44) ve N.Y.'nin (20) emniyet ve jandarmadaki  işlemleri tamamlandı.

Öldürülen belediye başkanı olayında flaş gelişme! İşte o mesaj...

Zanlılar, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Akşehir Adliyesine sevk edildi.

Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, ilçeye bağlı Başköy  Mahallesi'nde bilboarddaki afişinin yırtılması üzerine çıkan tartışmada, önceki  dönem belediye başkanı Abdullah K'nin oğlu Abdurrahman K. tarafından bıçaklı  saldırıya uğramıştı.

Konya'da belediye başkanına saldırı! Kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Çevredekilerin ihbarı üzerine ambulansla Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet  Hastanesine kaldırılan Öztoklu, müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Konya'da belediye başkanına saldırı! Kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Olayla ilgili cinayet şüphelisi Abdurrahman K. ile 31 Mart yerel  seçimlerinde İYİ Parti Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Abdullah K. ve kardeşi  Osman K. gözaltına alınmıştı.

Konya'da belediye başkanına saldırı! Kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı İhsan Öztoklu, 31 Mart yerel  seçimlerinde Doğanhisar Belediye Başkanı seçilmişti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.5.2019 16:30

İLGİLİ HABERLER