Asayiş
  • 7.10.2008 16:54

ÖLDÜRÜLEN HAİNDE PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMBASI ÇIKTI!..

HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na düzenlenen baskında güvenlik güçleri tarafından öldürülen ve cesetleri Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilen teröristlerden birinin kuşağında pimi çekilmiş el bombası bulunduğu bildirildi.
Şemdinli Devlet Hastanesi'nde cumhuriyet savcısı gözetiminde 9 teröristin cesetlerine yapılan otopsi sırasında, görevlilerin dikkati bir faciayı önledi. Üzerindeki elbiseleri çıkarılan bir erkek teröristin kuşağında el bombası olduğunun belirlenmesi üzerine çalışmaları durduran ekip, durumu hemen güvenlik güçlerine haber verdi. Devlet Hastanesi'nde paniğin yaşanmasına neden olaya müdahale eden ve çevre emniyeti alan güvenlik güçleri, bombayı bulunduğu kuşağın içinden kontrollü olarak çıkarıp etkisiz hale
getirdi. Her an patlamaya hazır vaziyette olan el bombasının incelenmek üzere Cumhuriyet Savcılığı'na götürüldüğü öğrenildi.
El bombasını, çatışmada yaralanan teröristin cesedini almak isteyen güvenlik güçlerine suikast için kuşağına yerleştirdiği tahmin ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER