Dünya
  • 28.2.2022 09:50

Öldürülen Rus askerlerinin başına bakın ne kadar ödül koydular

Rivne bölgesinde öldürülen her işgalci için 50 dolar ödeniyor.

Yakalanan her Rus askeri için 100 dolar ödüyorlar.Rivne bölgesinde, Ukrayna makamları öldürülen her işgalci için 50 dolar ve her mahkum için 100 dolar ödeme sözü verdi.

Bu, Ukrayna Halk Yardımcısı Dmitry Solomchuk tarafından açıklandı .

Rusya, Ukrayna'ya karşı bir günlük savaşta Suriye'de 8 yıllık savaşta olduğundan daha fazla asker kaybetti - The Economist

Ukrayna ordusu Rus nakliye uçağını düşürdü!

Son dakika: Rusya Ukrayna savaşının 3'üncü gününde çatışmalar şiddetleniyor. Rusya başta Harkiv ve Kiev olmak üzere Ukrayna'nın pek çok şehrine hava saldırısı gerçekleştiriyor. Ukrayna ordusu Rusya'ya büyük zayiat verdirmeye devam ediyor.

Ukrayna’nın Harkiv şehrinde çatışmalar şiddetlendi. Ukrayna’nın doğusunda bulunan ve Donbass bölgesine yakın olan Harkov şehrinde bu gece çatışmalar şiddetlendi. Ayrıca Rus ordusu Herson, Odessa, Mariupol ve Kiev'e de yoğun hava saldırısı gerçekleştiriyor.

Ukrayna ordusunun direnişi devam ederken Rusya'nın saldırıları şiddetleniyor. Ukrayna 200 Rus askerinin esir alındığını duyurdu.

RUS NAKLİYE UÇAĞI IL-76 DÜŞÜRÜLDÜ

Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Rus nakliye uçağı IL-76'yı Rus paraşütçülerle düşürdük.'' ifadeleri kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 28.2.2022 09:57

İLGİLİ HABERLER