Yaşam
  • 9.3.2021 17:02

Öldürülen Salih Memişoğlu'na gitmeyen ünlü kalmamış

Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde silahlı kavga: 2 ölü...
'Ünlülerin hocası' Salih Memişoğlu da hayatını kaybetti.İstanbul Çekmeköy'de bir hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada aralarında kamuoyunda kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu'nun da olduğu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen olayda polis, otomobiliyle kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Çatalmeşe Mahallesi, 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi.

İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö ile tartışmaya başladı.

Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö’ye silahla ateş etti. Şüpheli otomobiliyle olay yerinden kaçarken ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İçeride bulunan ziyaretçiler dışarı çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı O.Ö ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerindeki incelemelerini sürdüren polis, kaçan şüpheli Mustafa Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Çekmeköyde hayvanat bahçesinde silahlı kavga: 2 ölü... Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu da hayatını kaybetti

Salih Memişoğlu'nun oğlu Burak Memişoğlu, İnstagram hikayeler bölümünde Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinden bu görüntüyü paylaşmıştı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.3.2021 14:03

İLGİLİ HABERLER