Jandarma ve polis ekipleri yüzünde ve vücudunda kan izleri bulunan cesedin ölüm nedenini tespit etmek için inceleme başlattı.
Bolu merkeze bağlı Çaydurt mevkiinde D-100 Karayolu kenarında ceset gören sürücüler jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. Çaydurt Jandarma Komutanlığı'na yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bariyerlerin yan tarafında otların arasında erkek cesediyle karşılaşan ekipler güvenlik şeridi çekerek delil aradı. Jandarma ekipleri D-100 Karayolu kenarı ile hemen üst tarafından geçen TEM Otoyolu'nun kenarında incelemelerde bulundular. Erkek cesedinin 41 yaşındaki Yunus Gökmen'e ait olduğu tespit edildi. Yapılan ilk incelemede Gökmen'in yüzünde ve vücudunda yaralanmalar tespit edildi.
Gökmen'in cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için 112 Acil ambulansıyla otopsi için Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öldürüp yol kenarına attılar

Hızlı Özet
“BOLU'da D-100 Karayolu kenarında bariyerlerin arkasındaki otların arasında erkek cesedi bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dikkat.. Ehliyet kullanımında süre değişiyor
Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren ehliyet düzenlemeleri, özellikle belirli yaş grupları için getirilen yeni kriterlerle gündemdeki yerini koruyor.

Gülistan Doku dosyasının ‘en karanlık nokta! Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?
Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, soruşturmanın ‘karanlık noktası’nı işaret ederek hesap sordu. Abla Doku “Dinar köprüsünü gören Munzur Üniversitesi’nin kameralarını kimler sildi?" dedi. Öte yandan kirası başkası tarafından ödendiği iddia edilen, 1+1 öğrenci evinin Gülistan ile olan bağlantısı da araştırılıyor.

Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu
Güngören'de çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden şahsın aldığı ceza belli oldu. Sanık Muhammed Yusuf Kazıcı, "nitelikli yağmaya teşebbüs" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme" suçlarından 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çanakkale’de açığa alınan kadın hakim adliyeyi bastı!
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı kadın hâkim F.T., 6 ay önce kızının tenis dersleri sırasında kendisi gibi eşinden boşanmış olan inşaat mühendisi 36 yaşındaki Burak Doğan ile tanıştı.