Asayiş
  • 17.8.2009 10:50

ÖLMEK İÇİN YER YOLU DENEDİ AMA...

İZMİR'in Alaybey semtinde, bunalıma giren 56 yaşındaki Hülya Özat, böcek ilacı ile çok sayıda vitamin hapı içerken, yalnız yaşadığı evin 5'in kattaki balkonundan atlayarak yaşamına son vermek istedi. Hastaneye kaldırılan yaralı Özat'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında 1674 Sokak Numara 11'deki Özdemir Apartmanı Kat 5 daire 5'te meydana geldi. Türk Telekom'dan emekli olduktan sonra 4 yıl önce İstanbul'dan İzmir'e gelip yerleşen Hülya Özat, belirlenemeyen nedenle bunalıma girdi. Yalnız yaşadığı evinde böcek ilacı ve çok sayıda vitamin hapı içen Özat, 5'inci kattaki evinin balkonuna çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Zemin katta bulunan işyerinin reklam tabelasına çarpıp beton zemine düşen Özat'ı gören çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yapılan ilk müdahale ardından Özat'ı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedaviye alınan Özat'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede herhangi intihar notuna rastlanmadığı bildirildi. Özat'ın bir süreden bu yana bitki özlü kilo kontrol ürünleri, özel gıda takviyeleri ve dış beslenme ürünleri pazarlayan bir firmada (Herbalife) çalıştığı kaydedildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER