Asayiş
  • 24.7.2009 01:01

ÖLÜMLÜ KAZADA SÜRÜCÜ DEĞİŞTİ İDDİASI!..

Antalya'nın Serik ilçesinde, lüks bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.


Kaza, gece saatlerinde Alanya-Antalya D-400 karayolunun Çandır beldesi mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Volkan C. idaresindeki Dubai plakalı Porsche marka bir otomobil, Salih Çıtak'ın kullandığı motosiklete çarptı. Kazada motosikletteki Şevki Özdemir (50) olay yerinde hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü Salih Çıtak (49) ise ağır şekilde yaralandı.


Bu arada, lüks otomobilin, Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Tamince'nin kardeşi Abdulhalim Tamince'ye ait olduğu, olay anında otomobili otel personelinden Volkan C.'nin kullandığı belirtildi. Yaralanan ve ölenlerin yakınları, otomobili Abdulhalim Tamince'nin kullandığını, kaza sonrası sürücünün değiştirildiğini iddia etti.


Otel yetkilileri ise, Volkan C.'nin otomobili, sahibinden habersiz alarak trafiğe çıktığını öne sürdü. Bir otel yetkilisi, "Otelimizde çalışan bir personel, park halindeki otomobili alıp kaçıyor. Alıp kaçtıktan 15 dakika sonra da bu kaza meydana geliyor. O sırada aracın sahibi olan Fettah Tamince'nin kardeşi oteldeydi. Bizim güvenlik kayıtlarımızda zaten bunlar mevcut. Araç gizlice alınıp trafiğe çıkıldı"


Lüks otomobili kullandığı bildirilen Volkan C., gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER