Gündem
  • 23.4.2019 10:24

Ömer Dinçer, Ahmat Davutoğlu'nun partisinde yer alacak mı?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı iddia edilen partisinde yer alacağı ileri sürülen eski bakan Ömer Dinçer, "Siyaset defterini kapattım" dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı iddia edilen yeni parti oluşumuyla igili kulis haberler gelmeye devam ediyor.

Davutoğlu'nun dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yeni partinin yakında kurulacağı işareti olarak yorumlandı. Bir süredir Davutoğlu'nun yeni parti oluşumuyla ilgili kulis aktaran Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, eski bakan Ömer Dinçer'in Davutoğlu'nun ekibinde olduğunu yazmıştı. Öztürk, Dinçer'in kendisine yönelik dolaylı cevabını köşesine taşıdı.

Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"(...) Yazının bir bölümünde, şu ifadelere de yer vermiştim, “İki parti dedik ya bunlardan birincisi, eski Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun başını çektiği eski bakanlardan Ömer Dinçer gibi isimlerin de içinde bulunduğu grup.”

Bu ifadelerime Ömer Dinçer Bey’den dolaylı bir cevap geldi. İkimizin de ortak dostu olan bir büyüğümüzü arayıp, şöyle demiş, “Ahmet Davutoğluile komşu olduğumuz için parti kurma çalışmalarında ismim birlikte anılıyor. Ama ben siyaset defterini kapattım.”

Dahası da var ama “beyan esastır” diyerek Sayın Dinçer’in gönderdiği mesajı “şimdilik” doğru kabul ediyorum."

Güncellenme Tarihi : 23.4.2019 10:37

İLGİLİ HABERLER