Spor
  • 3.5.2013 18:57

Ömer Erdoğan'a doğum günü sürprizi

Kaptan Ömer Erdoğan, kutlama sırasında şöyle dedi:

"Allah’a çok şükür sağlıklı yaşam sürdürüyoruz. Bu yaşlara kadar geldik. İnşallah bundan sonraki yaşlarımızı sağlıklı, mutlu ve sevdiklerimiz ile birlikte geçiririz. Gençlere hep örnek olarak anlatıyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. Eskilerde ağabeylerimiz bize 'Yaşınızın kıymetini bilin' dediklerinde bizler bu konuyu ciddiye almıyorduk ama şimdi onların dediklerini daha iyi anlıyoruz. Artık aktif futbol hayatımın sonuna geldim. Ligin de son 3 maçı. Orduspor’da ligde kalma adına son şansını kullanmak isteyecek. Matematiksel olarak hala şansları var. Biz de kazanıp, hem yerimizi korumak hem de Beşiktaş’ın olası puan kaybında üçüncü sıraya oturmak için sahaya çıkacağız. En az puan kaybeden takım daha avantajlı olacak ve biz de en az puan kaybını yaşamak istiyoruz."

BURSASPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU: "ORDUSPOR'DAN 3 PUAN ALACAĞIZ"
 

BURSASPOR Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Orduspor deplasmanından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Ordu'dan 3 puanla döneceklerine inandıklarını belirten Kamat, "Sıralamadaki iddiamız devam ediyor. İnşallah Orduspor maçından da 3 puanı alacağız. Kalan 2 maçı da 3'er puanla tamamlayıp üst sıralardaki yerimizi garantilemek istiyoruz. 3'üncülük veya 4'üncülük yerimizi belirleyeceğiz" dedi.

Batalla konusuna da açıklık getiren Kamat, "Batalla ile prensip anlaşmasına vardık. Bursaspor'un menfaatleri söz konusu olduğu zaman başkanımız İbrahim Yazıcı fedakarlık yaptı. Sözleşmesini uzatıyoruz" diye konuştu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER