Dünya
  • 23.5.2013 16:10

Ömür boyu bedava hamburger

CLEVELAND  - ABD'nin Cleveland kentinde 10 yıl önce kaçırılan 3 kadının kurtarılmasını sağladığı için Cleveland'da kahraman ilan edilen Charles Ramsey'e lokantacılardan ilginç bir jest geldi.
     Kaçırılan kadınlardan Amanda Berry'nin yardım çığlıklarını duymasının ardından, yediği hamburgeri yarım bırakarak kadınların yardımına koşan Ramsey, artık doğduğu kent Cleveland'da hamburgere para ödemeyecek.
     Cleveland'da 6 Mayıs'ta meydana gelen olayda, Gina DeJesus ve Michelle Knight ile birlikte tutuldukları evin kilitli kapısını kırmayı başaran Berry'nin yardım çığlıkları üzerine harekete geçen Ramsey'in gayretleri, kadınların kurtarılmasını sağlamıştı.
     Cleveland'da çıkan Plain Dealer gazetesinin haberinde, önce, bulaşıkçı olarak çalıştığı lokantanın Ramsey'e ithafen özel bir hamburgeri satışa sunduğu bildirildi.
     Gazetenin haberine göre, bununla yetinmeyen kentteki kafe ve lokantalar daha büyük bir ödül vermeye hazırlanıyor.
     Kafe ve lokantaların Ramsey'e, kent içindeki pek çok restoranda ömür boyu bedava hamburger yemesini sağlayacak bir kart vermeyi kararlaştırdıkları belirtilen haberde, "Chuck Card"ın, şu an seyahatte olan Ramsey'e kente dönüşünde takdim edileceği kaydedildi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:04

İLGİLİ HABERLER